Våt Hankø II
Jeg har lagt inn varianter på dette før, men ikke som jeg er like godt fornøyd med....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger266
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323371} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Stig Børre E.
Forstår at du er fornøyd med dette. Bildet blir en slags blanding av foto og oljemaleri, uten at det ser ut som en billig ps-effekt. Vakkert og dekorativt.

StigB
Yngve Sem P.
Dette ga jo et flott malerisk resultat, med behagelig mettet blåfarge på havet. Noe impresjonistisk, vil jeg mene. Fin flateinndeling forøvrig.
Godt gjort ! Et bilde til veggen i båten eller sommerhytta :)
Ivar B.
Jeg likte svært godt de tidligere variantene dine av dette motivet også, men dette er kanskje det beste. Fin stemning. Blått, vått og maritimt. Bra! Mvh Ivar.
Robin J.
Herlig maritim stemning. Klare fine farger.Mvh RJ
ingebjørg fyrileiv g.
Annerledes, spennende, vått. Jeg liker det svært godt. Fokuset på eget regnvått glass passer utmerket, og bildet er inndelt i fine flater med gode kontraster. I tillegg er fargene sterke, og forserker det maritime uttrykket. Kontrasten mellom sjark og seglbåt er også fin. Dråpene gjør aldeles susen! Veldig bra, Erik!

vh ingebjørg
Tove H.
Råstilig! Liker fordreiningen av landskapet og dråpene på ruten. Minner om maleri. Flott komposisjon og gode mettede farger.
Hilsen Tove
Erik J.
Takk for god respons! Jeg vil gjerne nevne at PS effekter her er begrenset til levels og curves, som er fantastiske verktøy. De tidligere varianter var mer direkte fra de aktuelle værforholdene, men her har jeg dratt på litt for å maksimere det maritime i bildet.
Bodil Kristine F.

Liker de forvridde linjene og særlig fargeeffektene på båten. Helklaff med fargekombinasjonene. Står godt til sjøen og det sorte. Seilbåten i bakgrunnen gir komposisjonen dybde. Skulle noe gjøres, ville jeg kuttet litt i himmelen.
Uansett flott bilde.

Mvh Bo
Ann T.
Dette likte jeg veldig godt. Maleristisk og spennende. Fargene og antydning til seilbåt og andre båten er veldig bra. Regndråpene på toppen er genialt!
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu