MÅKE
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger244
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323385} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ivar B.
Dette synes jeg ble virkelig lekkert. Gråtonene forenkler dette ned til form og linjer, og tar bort alt som er uvesentlig for bildet. Estetisk tiltalende dette. Mvh Ivar.
Erik J.
Dette har mye i seg og har et nydelig lysende omriss. Jeg foreslår å mørke ned bakgrunnen noen hakk, det grå bluret forstyrrer meg litt. Det er kanskje frekt å referere til egne bilder, men for å vise hva jeg mener, se bilde nr. 346017. Jeg tror ditt bilde har et større potensiale.
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg synes at dette er spennende, og nesten litt dystert. -Med tanke på at øyet er såpass ''dødt''. Ellers er bevegelsen fin, og jeg synes det fungerer uten noe sylskarpt punkt. Tonene er gode, og kontrastene treffer. Bakgrunnen bidrar til liv, og forsterker farten i bildet. Kan ikke klage på noe jeg.

vh ingebjørg
Ketil K.
Bra det her, fin bakgrunn - kunne tenke meg noe mer luftighet rundt fuglen. Fint på veggen!
Roar K.
Jeg burde kanskje ha klikket meg videre og ikke lagt igjen noen ord da jeg ser ut til å være for konservativ og på kollisjonskurs med flertaller fordi jeg kunne tenkt meg hodet og kropp i skarp frys mens vinger og stjert beholdt bevegelsesuskarpheten. Dette fordi du har kategorisert bildet under fugl. Hadde det ligget under manipulasjon ville jeg kanskje sett noe mer grafisk på det for det er en fin grafisk framstilling. Som fuglebilde synes jeg det havner litt utenfor.

Roar
Robin J.
Takker for hyggelige tilbakemeldinger.Mvh RJ
Kjell Sigurd S.
Dekorativ sak dette. Kunne kanskje kjørt noe mer kotrast? Er ellers uenig i at dette ikke faller innenfor kategori ''fugl'', og manipulasjon er definitivt feil. Her er ikke noe manipulert. Hvis det hadde vært strukket veldig mye lenger kunne det alternativt ha passet med ''abstrakt''... Vel, til bildet - liker det!

Kjell S
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu