Fushimi Inari Taisha
Hovedshrine for Inari, som er guden for blant annet ris og jordbruk. De vermilionmalte toriiene i tre, danner en fire kilometer lang vei.
Ikke super kreativt, men flotte toriier. Har ikke gjort noe med bildet, foruten å kroppe litt i overkant (kanskje motivet ble litt sammentrykket av det?). Hører gjerne om noen har tips til hva som eventuelt kan gjøres i PS for at det kan bli mer interessant? Ble mange eksponeringer langs de fire kilometrene, men valgte dette som ble det enkleste uten japanske tegn og sollys som skinner gjennom toriiene.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 18-200 mm
  • Blenderf/4.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323473} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Berit N.

Jeg gikk inn på dine foto for å se hvem som hadde kommentert på mitt bilde, og du er ny her med bare 2 bilder så vidt jeg kan se. De 2 fotoene gjør at jeg kommer til å følge med videre dog. Ser ut som en person med 'øye', som ikke er her for å diskutere tekniske detaljer men som er mer kreativ. Masse tekniske folk her som diskuterer et lite rusk i et bilde, uten å bry seg med motivet/bildet de har foran seg. Gleder meg til å se neste bilde fra deg. Hilsen Berit
erika gohde s.

Tusen takk Berit, for kommentarene. Følger gjerne med videre på deg og. Er helt enig med deg at det er mange som er svært opptatt av teknikk på disse sidene.

Jeg liker det Edvard Munch har sagt:

- Det er bedre med et godt bilde med ti hull i enn ti dårlige bilder uten hull''.

Forstår jo også at teknikk kan være viktig og har selv en del igjen å lære der, ikke minst å forstå mitt eget kamera. Men jeg er nok litt utålmodig der, er så mange andre ting rundt foto som er interessante.
Mvh Erika
Monika Frisvold V.

Dette bilde synes jeg ble rålekkert..
Herlig dybdeskarphet og flotte farger..
Velkommen på foto.no..gleder meg til felere
bilder..
mvh monika
erika gohde s.

Tusen tusen takk Monika, gleder meg også til å se på mange bilder her og å legge ut selv og. Har nå vært inne å sett på noen av Berits og dine bilder, mye inspirasjon å hente der, utrolig mye flott!
Mvh Erika
Berit N.

Det er et lite tegn øverst i høyre hjørne, betyr det noe, vet du?
Sissel N.

Flott farge! Fin komposisjon! Originalt!
erika gohde s.

Hei Berit, vet ikke hva det japanske tegnet betyr, men om jeg hadde tatt bildet fra andre enden av veien hadde søylene vært fulle av inskripsjoner på japansk. Det eneste jeg vet er at de tusener av toriiene (portene) som regel er donert av folk som har hatt suksess i business. Muligens har tegnene noe med doneren å gjøre eller det kan være noe religiøst?
Mvh Erika
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu