Skog i motlys
ok
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_323482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.

God stemning og fint lys. Det er slike bilder som stort sett går rett hjem hos meg. Skulle jeg være svært pirkete så er det to små tupper som stikker ut nesten nede i venstre hjørne som jeg ville klonet vekk. Men nå var jeg også veldig pirkete.

Anbefales.

Roar
Hilda Hol E.

Hei Reidar.

Et vakkert motlysbilde. Fint med den slørete effekten, som gjør skogen eventyraktig, bak den markerte furua.

Ha ei fin helg.

mvh Hilda.
erika gohde s.

Kjempe vakkert. Ikke rart man trodde på små nisser og troll før, men her måtte det vel ha vært noen snille noen, for stemningen er myk. Måtte se veldig nøye for å få øye på de to tuppen nede til venstre, for meg gjør de ingenting, men R.K sier jo selv at det er pirk.
Mvh Erika
Avsluttet .

Hei! Utrolig vakkert, et nydelig lys. Mvh Liselotte
Avsluttet .

Hei
Jeg har sett så mange flotte bilder fra deg, men jeg tror ikke at jeg noen ganger har kommet så langt til å legge igjen en kommentar. Så derfor tar jeg meg et godt tak i nakken og vil gjerne ytre min begeistring over dine bilder.
Spesielt slike bilder som du viser her. Du er så flink med disse enslige trær bildene. De er så fasinerende i sine former og utrykk, noe som du er så flink til å få frem.
Motlysbilde hvor treet tegner sin egen siluett i vakre omgivelser.

Meget meget severdig.

mvh arild
Tove H.

Vakker motlysstemning i trollskogen din!
:)Tove
Erik U.

Fint stemningsbilde. Liker det!

mvh
Erik
Marcus V.

Flott stemning du har formidlet på en bra måte. Tøft med sola som er på vei opp, og disen som ligger langs bakken. Kjempebra!
Håvard S.

Gokvellen, Reidar!

Skrolla ned sia for utlagte fotografier og så thumbnailen og tenkte at dette kan da ikke være noen andre enn Reidar Netland!
Du har skapt et eget inntrykk på disse tåkebildene der sliuetten av de nærmeste trærne står klare, mens de blir mer og mer borte i morgendisen som ligger på myra...
Morgensola er jo helt herlig!
Er utrolig fasinert av disse tåkebildene dine!
Anbefales!

Mvh. HåvardS
Heidi W.

Et flott bilde som jeg synes er mer enn ok! Nydelig, nærmest en trolsk stemning med dette lyset og tåka som ligger. Kanskje blir den fremste i silhuett litt dominerende?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu