Katt på stolpe
Ledningene er isolerte så katten kom fra det med skrekken
Utstyr
  • D200
  • Nikon 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ann Kristin S.

Huffameg, hvordan kunne han havne der? Kom brannvesenet og reddet han?
Vi har en katt som vi ''fant'' 15 meter opp i et furutre. Katta klarte ikke å klatre nedover og satt der i 3 dager før brannvesenet reddet den med stor stigebil. Katten flyttet til oss etter det. Han klatrer ikke i trær mer og han kan ikke mjaue etter episoden i furua.
Dramatisk bilde av pus. Godt du skriver at det endte godt.
Mvh Ann Kristin
Heidi Kvale U.

Jeg lurer også på om den kom seg ned selv. Vår Oskar satt i et tre 24 meter opp i lufta i 8 dager. Brannvesenet hadde ikke lang nok stige - så de ringte God morgen Norge - som igjen etterlyste høyere stige, og det førte til at Oslo reklame-montasje dro helt til Mysen med en mobilkran og reddet han ned. Takk til dem forresten! Vi fikk tilbake en radmager katt som sov og spiste i 3 dager - men nå er han like fin. Klatrer ikke fullt så mye lenger han heller. :)

Heidi
Rolv M.

ikke for å pirke... :) men ikke alle ledningene er isolerte da... De tre stålwirene som går ut av bildet til høyre er ikke isolerte ... hadde katten blitt skremt kunne den lett funnet på å klatre høyere og da via stålwirene... så det var bra det ble et godt utfall... ren flaks...

-Rolv
Elektriker
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu