Ved Rauma
Utstyr
  • 350D
  • EF 24 - 105
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger231
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324301} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Monika Frisvold V.

Hei
Her har du tatt bilde ca fra Esso stajoenen :)
Vi ser Frydenlund som er et bolgfelt på Åndalsnes ved
bruen ha vi Åndalsnes camping.
Et flott motiv du har fanget deg.... der Rauma elv er blankstille.
videre har vi fjellene Trollveggen, nedom har du Lijefjelle. Der er det alltid åping av fjellfestivalen i Rauma... så vakkre Romsdalshorn....
I må jo være Raumaværing i :D
likte bildet ditt.
mvh monika
Per Ove H.

Hyggelig og morsomt å få kommentar nettopp fra deg! Så ditt gråværsbilde fra Rauma og ble en smule utfordret fordi jeg hadde helt andre bilder på netthinnen (og minnebrikken) etter en nydelig tur opp Romsdalen sist lørdag kveld. Stemmer helt det du sier om stedet bildet er tatt. Setter også pris på de opplysningene du gir om det som vises på bildet.

Mvh
POH
Ole-Kristian T.

Vakkert landskap og nydelig speiling :)
Fred S.

prospektkortpent fra Rauma, og motivet er vel det mest klassiske av alle, med Vengetindene. Kalskråtind og Romsdalshorn. Brua i bakgrunnen har jeg vandret over maaange ganger, hadde nær slekt her engang.
Mulig bildet virker litt vel myer oppskarpet, men kanskje ikke...

vh fred
Per Ove H.

Takk for interessant kommentar og nyttig informasjon om tinderekken. Når det gjelder oppskarping, tror jeg selv at jeg er moderat; dvs etter nedskalering i PSE5 er bildet oppskarpet med følgende verdier: Amount 125, Radius 0,6 og Threshold 3. Bildet er behandlet og konvertert fra RAW i Rawshooter med urørt standardinnstilling (0) for oppskarping.

Mvh
POH
Bjørn H.

Dette var et bra bilde

bjørn
Avsluttet .

God kveld

Mydelig bilde med gode kontraster og farger.Komp med speilingen gjør bilde det lille ekstra for att det skall bli ett godt bilde.
God skarphet.

Godt jobbet

MVH
TGM
Jostein Aarhus B.

Kjempeflott bilde av en helt fantastisk natur! Har selv hatt gleden av å oppleve denne plassen i virkeligheten. Flott speiling, kun positiv tilbakemelding fra min side. =)

Vh

Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu