Bildet inngår i albumet Verdens beste Julie - Julie Sofie Svenkerud, født 7. august 2002 - min datter.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324390} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Johan S.
Liker bildet!

Min historie er at en ung dame (Ronja?) nettopp har badet og er litt grøssen, men veldig fornøyd og litt stolt. Da er det greit å bli tatt bilde av. Hun er herlig bustete og oser av selvsikkerhet. Videre tror jeg hun er litt lur og ikke går av veien for å tøyse med andre.

Modellen ser glad og avslappet ut og jeg liker posituren.

Jeg synes lyset i ansiktet er fint. Bakgrunnen har ganske stor kontrast uten at det gjør noe, men jeg synes det blir for lite skille mellom modellens venstre skulder og bakgrunnen. Den mørke bakgrunnen og det lyse ansiketet gir fin dybde i bildet. Det ser ut som du har brukt ettermiddagslys og det gir en nydelig rødglød. Skarphet og andre tekniske ting er ok - som det skal være etter min mening.

Som sagt - fint bilde!

mvh
Johan
Åse G.
Hei Johan og takk for kommentarene på bildet mitt. Historien din var midt i blinken, og Julie, badeengelen min, er både selvsikker og tøysete :-) Artig at du fikk slike assosiasjoner av bildet.

Ha en fortsatt fin dag, Åse

Maja L.
Liker bildet godt! Kjempefint lys, og flott jente!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu