Mr. Lonely
Bildet inngår i albumet I min hage -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger410
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_324407} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Marit O.

Rett og slett et herlig bilde Wenche
for en still,vi får håpe at det hjelper med disse figurene som ber en bønn ;)

Mvh Marit
Wenche J.

Tusen takk Marit for kommentaren din på bildet av Mr. Lonely. Han er halvt Siamese og halvt ''noe som passerte'' en dag. Mammaen er sølvgrå med mørke ører, snute og poter og med helt blå øyne, men det eneste den arvet fra henne var lynnet hennes og måten han liker å sitte på. Jeg savner denne karen, men jeg vet at han blir tatt vell vare på:):):)
Mvh Wenche
Avsluttet .

For en stilling.
Morsomt og herlig.
Hilsen Tone!
elin a.

Hellan dussen..... Er rovdyret utslitt?
Artig positur på katta.
Elin
Johan S.

Historien er herlig! Mett og trett, og litt satt katt. Det ser ut som livet er godt for denne krabaten. Fin vinkel du brukte og omgivelsene bare understreker livsnytelsen.
Tviler på jeg får noen av mine dacher til å posere like fint...

mvh
Johan
Wenche J.

Tone, Elin og Johan, tusen takk for fine kommentarer på bildet av favorittkatten min. Mr. Lonely er akkurat slik dere beskriver han ut fra bildet. Johan, jeg synes da at Sofie poserer riktig så fint på bildet ditt:):):)
Mvh Wenche
Ann Kristin S.

Denne karen vet å ordne seg med behagelig sittestilling - ikke så veldig normal positur på en katt akkurat. Flott pus som det sikkert var trist å reise fra selv om noen passer på han. Kattene er veldig knyttet til eierene sine selv om de er selvstendige. Jeg har aldri vært borte fra min Mjauen mer enn i 3 dager, - det er max av hva vi kan være fra hverandre.
Artig bilde. Han ser ut til å like thaifigurer, - men så er han er thaikatt også... Synes ikke han er så liten jeg - bare litt kortere hår enn Mjauen.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Morsom positur av Mr. Lonely Wenche.
Et fint alderstillegg har den også fått.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Wenche J.

Ann Kristin og Eivind, tusen takk for kommentarene på bildet mitt.
Ann Kristin, for Mr. Lonely er dette en helt normal måte å sitte på. Han lener seg opp etter en husvegg eller liknende og setter seg ned som et menneske. Utrolig komisk. Mr. Lonely er litt liten i forhold til våre katter her hjemme, men i forhold til Thaikatter er han en skikkerlig muskelbunt (alderstillegg:). Han pleier å følge meg rundt i hagen min og legger seg rett ned foran kameraet når jeg tar bilder av insekter. Hver gang jeg kommer tilbake til Thailand er han småsur i noen dager, men etterhvert er alt ok og vi kan gå turer sammen på stranden igjen, ler. Kunne ikke dy meg med å legge ut dette bildet):):)
Mvh Wenche
Anke S.

hei Wenche,en så morsom stilling har j aldrig sett på en katt,nærmest som en nonsjalang budda.
Ønsker deg en fin dag Hilsen fra Anke
Arnold H.

Hei Wenche
Kattar er rare, og Mr Lonely ser virkelig ut til å vere ein skøyeraktig kosekatt. Det var artig at du fanga denne situasjonen på ein så fin måte. Vinkelen "forlenger" liksom bakbeina, noko som er med og understrekar den tilbakelente, avslappa posisjonen.

Beste helsing
Arnold
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu