IIIi
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger495
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325032} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Helge .
Flotte farger og veldig skarpt.
Komposisjonen er tett men funker bra for meg.
Personen i bildet var jeg først skeptisk til men er hjelpsom med tanke på dimensjonene. Ser ut til at du har hatt lav sol fra siden men likevel fått fin ballanse mellom lys og skygge.

Mvh
HelgeRB
Alain F.
Flott bilde av Gaudi huset i Barcelona. Personlig ville jeg ha ventet til personen på bilde flyttet seg. Jeg har også tatt bilder der og valgte et utsnitt av samme detalje med bare blå himmel uten gjerdet og mosaikk spiret. Veldig kjekk plass å ta bilder.

Mvh
Alain
Nina C. K.
Hei Johan. Dette var et flott bilde, og minner meg om at jeg også har en haug med bilder fra samme sted. Jeg synes det er bra at du har med personen i bildet, for da ser vi hvor store dimensjoner det er på de skulpturelle luftsjaktene.

Motivet har en god komposisjon, med proporsjoner som balanseres fint opp mot hverandre. Mye av dette har nok Gaudi æren for, men du har vært dyktig til å fange det hele inn.

Fargene er klare og flotte. Den klare, blå himmelen gir en fin kontrast til de sandfargete organiske formene og skyggespillet i disse. De glatte overflatene i forgrunnen spiller også fint opp mot den mosaikk-kledte spindelen til høyre i bildet.

Jeg må visst ta lysbildearkivet mitt i nærmere øyensyn igjen. Kanskje jeg ser bildene mine med nye øyne etter å ha vært medlem her på foto.no i et par år, og finner et blinkskudd. Vennlig hilsen Nina
Anne Ø.
Fascinerende arkitektur, fint med lys og skygger
som du får frem her. Gode farger, skarphet.
Johan S.
Takk for flotte kommentarer alle sammen.

Jeg ble veldig begeistret for huset til Gaudi. Det er imponerende på ''en menneskelig måte'' - ikke hardt og avvisende, bare fint for mennesker - på en måte. Det fineste var utstillingsleiligheten synes jeg. Taket, som bildet mitt er fra, tigger og ber om å bli fotografert. Jeg anbefaler alle å ta en tur til Barcelona, beskue Gaudis arkitektur og besøke huset hvor leiligheten befinner seg.

mvh
Johan

ps
En spesiell takk for anbefalingen - første gang for meg på kritikken!
ds
Gisle H.
Fint turist-snapshot av skorsteinene på Casa Milà/La Pedrera i Barcelona.
Men til å være plassert i f/64 synes jeg komposisjonen er for slapp. At personen er med er bra. Hun gir, som HRB sier, perspektiv. Men når personen først er med skal føttene også være med, mener jeg! I venstre bildekant er skorsteinene umotivert kuttet av. Dette skaper i mine øyne et uryddig og rotete uttrykk, stikk i strid med den organiske harmonien som Gaudi forsøkte å skape gjennom sin arkitektur.
Mulig at alt som skal til er en noe kortere brennvidde.
Forøvrig er jeg helt enig at både huset og Barcelona er vel verdt et besøk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu