Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325041} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .
En mørk og en lys flaske og en tekstur som til gjør at bildet til forveksling kan se ut som en blyanttegning. Tøft. Liker vinkelen.
Merethe W.
Takk, takk, Tommy!:O)
S. N.
Enig med TN. Forbausende fortellende og stemningsskapende til at det er så få ting med. Silje
Julie E.
Hei hei!!
Og så får jeg igjen stupe inn i det Wessel-Bergske unvers! :-) Det er av de store høydepunkter for meg på foto.no. :-)
Igjen et deiliog bilde fra deg. For meg blir dette et bilde av alt det som ikke er i bildeflaten din. Skjønner du? Jeg blir opptatt av hva som skjer ute i mørket. For meg stiller dette bildet grenseløst mange spørsmål. HVA SKJER DER UTE???? MED HVEM?? HVORFOR???? I huset sitter jo bare et par mennesker. De småkoser seg litt i hverandres selskap, ikke noe mer. Men der ute.......? :-) :-)
mvh Julie
Julie E.
Anbefales selvfølgelig! mvh Julie
Tove H.
Elegant vinkel og tekstur - flott og fortellende bilde. Følelsen av å være der ute alene i mørket, kontrasten til alt det en ser glimt av inne. Eller det kan være andre ''fortellinger'' til bildet - mat for fantasien, dette!
Hilsen Tove
Stig Børre E.
Stilig, et bilde som viser lite men forteller mye. Rom for mange historier her.
Finishen er knakende god, liker spesielt godt strukturen bildet har i de lyse partiene. Jeg tenker overhodet ikke på hva som skjer utenfor slik som Julie. Jeg tenker på samtalen de lett beduggede innfor glasset har... :-)

Topp bilde.

StigB
Merethe W.
Ojojoj, her var det mye siden sist:O) Tusen takk!

Glad for å lese at dere finner noe i bildet - enten dere lurer på hva som skjer rundt motivet, eller er mest opptatt av det rører seg i dette rommet. Ikke noe fasitsvar her...;O)

Julie; er det Wessel-Bergske univers et eget univers?:O) Ja, det er vel slik at hver og en av oss besitter et eget univers...:O) I kraft av vår måte å bekrakte ting på...:O)

Takk, alle!
Julie E.
Hei igjen!
Jeg opplever ditt univers som ganske spesielt.
Hver og en av oss har nok et eget univers, som du sier, men hva jeg mener med gleden over å få titte inn i ditt, handler om at spesielt dine komposisjoner utfordrer meg veldig på en veldig spennende måte. Jeg liker å tenke om dine komposisjoner at du lager dem akkuart sånn fordi det er sånn du ser verden. Aner selvfølgelig ikke om jeg har rett i det, men det er sånn jeg tenker. Om jeg skulle ha rett i det, vil vel tanken om at du eksperimenterer veldig (slik mange mener) bli litt underlig for deg som bare har beskrevet verden slik du ser den?
OG som sagt aner jeg ikke om noe av dette er riktig, og om jeg tar feil er det iallefall for meg (håper for deg også) helt greit det også. Kan jo være at disse betraktningene egentlig sier like mye om meg. Har en venn som sier at kunstopplevelsen ligger i mellomrommene. Har litt sans for den tanken.
Ha en fortsatt god helg!
mvh Julie
Julie E.
-altså der mellomrommene f. eks består i et møte mellom den enes og den andres univers.
Roar B.
Samtalen, og alt det mørke rundt gjør at jeg beveger i grenseland mellom det jeg faktisk ser - og ikke ser.
Krevende uttrykk, fordrer stor åpenhet og fantasi.

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu