Linerle med unge
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetNoe for lang avstand, noe for mye utsnitt, noe for hardt lys til at det er blitt slik jeg gjerne ville hatt det.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger711
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
ingebjørg fyrileiv g.

Jeg er helt enig med hva du synes, men etter at det er sakt er det et artig bilde. Jeg kan ikke kommer på å ha vært borti hverken situasjon eller sett et bilde av den. Det kommer derfor under kategori annerledes. Fargene er fine, og fuglene er godt rammet inn. Jeg skulle kanskje ønske å ha sett ansiktet på mora, men det gjør ikke så mye. Kanskje er det best slik med ulik vinkel.

vh ingebjørg
Magnus A.

Til dels enig med deg C.A,ang din beskrivelse,men situasjonen er jo meget artig.Har et lite tjern her hvor jeg bor med masse nøkkeroser,og Linerla bruker disse som både hvileplass og matforåd.Bra dokumentasjon.
Mvh.
Magnus A.
Avsluttet .

Hei! .... men det ble veldig bra til tross for det. En meget severdig situasjon du har fanget inn her. Syntes de har plassert seg i fine omgivelser, omgitt av nøkkeroseblader. Mvh Liselotte
Gro K.

Jo, litt hardt lys m.m., men et absolutt severdig bilde. Dette er det eneste stedet jeg har sett med sånne oppbrettede nøkkeroseblader, og det blir straks litt mere spennende enn der de ligger flatt. Jeg liker som sagt dette bildet godt. Synd fuglene holder seg så langt utpå, men synes du har mestret dette bra.
Hilsen Gro.
Avsluttet .

God kveld Carsten,

Men lell ett godt bilde. Liker godt formene inn i bildet her, samt fargene og dybdet som skapes.

mvh
Tommy
Hilda Hol E.

God kveld, Carsten.

Til tross for dine egne innvendinger, syns jeg dette var et veldig sjeldent og artig bilde. Har ikke sett noe lignende.
Det glupske utrykket til ungen, som jo virker omtrent like stor som mora, tyder på at fuglemor har hatt en strevsom tid.
Visste ikke at man kan finne Linerla blandt nøkkroseblader. Dette miljøet var ihvertfall veldig dekorativt rundt fuglene.

Ha en fin helg.

mvh Hilda.
Carsten A.

Takk for kommentarer.

Ungen var på størrelse med moren ja, stritt liv å fore opp en slik slukhals. Forresten overraskende hvor raskt dette tok slutt, fra den ene dagen (da dette opptaket ble gjort) var det (lynrask) foring av ungen mange ganger pr. time, dagen etter var det helt slutt - på nøyaktig samme sted. Ungen fanget da selv det den trengte av insekter, og den voksne linerla var stort sett fraværende.

Denne nøkkerose/vannlilje-arten, kjennetegnet ved kraftige farger og kraftig fargevariasjon i bladene, samt at bladene bretter seg opp, har jeg bare funnet 1 sted i Osloområdet. Utvilsomt dekorative, se også bilde nr. 215116

MVH CA
Odd L.

Hei
Liker de naturlig fargene og visningen av at linærleunger er store, "i bildet ser ungen større ut en den den blir matet av".
Takk for at du legger inn infor om både linærla og vanlilja, så kan vi på foto lære litt.

mvh Odd L
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu