Golden Gate
Jeg har lekt meg litt med filter mulighetene i Photoshop og for første gang presenterer jeg et manipulert bilde. Bildet viser Golden Gate i San Francisco og er tatt i mai 2008. Jeg synes at speilingen i vannet og at litt av det røde skinner igjennom på brua er med på å gjøre dette bildet spennende.
Jeg synes at Golden Gate er et fantastisk fotoobjekt. Det er jo også verdens fotograferte bru. Jeg valgte derfor denne gangen en uvant vinkel for å gjøre det hele litt mer spennende valgte jeg å manipulere bildet i PS. Resultatet synes jeg selv ble vellykket og nå er jeg spent på hva dere synes. Tilbakemeldinger på dette bildet positive eller negative blir tatt i mot med stor takk. Jeg føler at jeg har utviklet meg som hobbyfotograf ved å presentere dette.
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-70mm f/3.5-4.5G IF ED
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetManipulert i PS.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Jostein A.

Likte dette eksperimentet ditt. Nå er ikke jeg en beundrer av HDR og PS behandling av bilder, men dette falt i smak. At det er Golden Gate var ikke jeg i stand til å stedfeste.
Lars E.

Hei !

Takker og bukker for tilbakemelding Jostein. Som jeg sa er dette også mitt hittil eneste bilde av denne kategorien.

Bildet er faktisk av Golden Gate med det ene av to karakteristiske brotårn. San Francisco ligger inn langs linjen mot venstre i bildet.

M.v.h.
Lars
Jon K. L.

Absolutt et motiv som var velegnet til slik eksperimentering. Her har du en fin diagonal og flotte linjer og reflekser ellers.

Jon K.
Ole-Kristian T.

Hei Lars, jeg synes selve manipuleringen var fin! Komposisjonen halter litt i mine øyne. I hvert fall bør det være litt mer lufy over motivet slik at broa ikke munner ut i hjørnet. Så ville jeg vurdert å ta bort den krumme linjen mellom broa og vannet? Liker veldig godt effekten du har fått til på vannet :).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu