Senkveld
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-01 15:16:49
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-07-01 18:26:42
    Versjon #3
Utstyr
  • nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326143} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje A.
Hei John.
Flott bølgende himmel over fast punkt i bakken. Vanskelig med bilder av himmelen, men du har motstykke med jord og stein. Syns dette er bra.
Hilsen Terje
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, John. Himmelen er kjempefin her, med gode glødende skydotter. Ellers synes jeg at komposisjonen blir litt tam, og jeg savner noe mer spenning. Jeg tror forøvrig jeg ville ha kutta steinen helt til venstre da den kommer litt for langt utti hjørnet.

vh ingebjørg
Jóhann Á.
Hei John!
Liker den glødende himmelen. Selv hadde jeg sikkert blitt frista til å øke metningen noe! ;o) Fin ankring i bunn. Syns det hadde blitt enda tøffere uten det buskaset. Kun steiner liksom. Men sån ''Stonhenge'' følelse, hvis du forstår.

MvH, Johann
Arnold H.
Flott og glødande skydekke dette, John.

Også fin framgrunn, meneg trur eg er einig med Jóhann om buskene. Skulle i det minste vore srtig og sett ei samanlikning.

mvh
Arnold
John H.
Hei
Takk for konstruktive tilbakemeldinger. Jeg prøver meg med en annen versjon som er enklere. Er takknemmelig for kommentarer på begge. Jeg liker enkle komposisjoner men det er drittvanskelig og hårfine grenser for hva som er bra og elendig. Men man lever så lenge man lærer.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Hei igjen, John. Se der ja, en stående versjon var det som skulle til ;) Jeg synes at bildet blir mer behagelig nå, og komposisjonen fungerer utmerket. Kanskje er det fortsatt litt mye luft til høyre, og dermed en litt midtstilt stein. Men forbedringen er merkbar, og himmelen er fortsatt svært flott.

vh ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg
Tusen takk. Det er vel den lille ''millimeteren'' som mangler. Den vanskelige. Skal prøve en versjon til. Dette blir vist øvingsoppgave.
John
Thorbjørn R.
Jo, v3 ble klart best. Dekorativ himmel og ellers fint.

Mvh Thorbjørn
Monika Frisvold V.
Mulig jeg ikke er som andre, men klart v1 for meg. :)
V 2 og 3 ble for kjedelig,
V1 har en fin stemning og liker det fine kveldslyset på himmelen..
Jeg sitter å lurer på hva ser jeg når jeg kommer opp til steinene.... vil jeg få utsikt over Romsdalsfjorden?
liker det jeg ser..Flott komp.
mvh monika
Inger-Lise S.
Jeg liker også best v#1. Blir litt nysgjerrig...Himmelen og lyset er best i v#1, syns jeg. Vakre farger, gjør seg med siluettene. V#3 er også bra.

Inger-Lise
John H.
Hei folkens
Monika, det er ikke Romsdalen nei. Dette er fra Eidsdal. Bildet er tatt på Løvollen helt fremst i Eidsdal og utsikten over denne kanten er upåklagelig. Takker for kommentarene til dere 3 siste. Bra at smaken spriker og jeg er enig i at 1 og 3 er best.
John
Anne-Lise S.
Her synes jeg de mørke partiene skaper fin kontrast mot den svevende himmelen. Silhuettene av stein (blokker) mot det duvende gresset og treet står seg godt mot den mykere himmelen. Lekre fargetoner og med en type lys som skaper denne deilige stemningen. V1 helt klart! V2 og v3 blir for spinkelt, for tomt, for lite spennende.

Ønsker deg en herlig julidag! :-)

Anne-Lise
Avsluttet .
Kjekt å se att det er bilder som,ikke bare er fylt av hjort,ørn,og alskens ting som ikke blir husket for ettertiden. Her må det nokk en nytenkning til for att dagens ungdom, skal orke eg se på det som blir skapt her på dotten. Ett bilde er jo en situasjon som er der og da,og kommer aldri mer tilbake.Så jeg,synest att de fleste bilder forteller noe. Men en Dompapp har vel ikke så mye å fortelle,for fremtiden. Uansett om den er behandlet med det ene eller det andre prog.

Hilsen
Bjarne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu