Dobbeltbekkasin i solnedgang
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigmonster
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Jóhann Á.
Hei Kjartan!
Flott med lav vinkel, god timing på opptak, fint lys og detaljer i drakten vises tross nesten skyggebilde. Syns det var bra!

MvH, Johann
Jan Inge K.
Et absolutt severdig, velkomponert bilde...
ingebjørg fyrileiv g.
Kjempelekkert, Kjartan! Bildet har en svært fin kveldsstemning, og spillet mellom skarp- og uskarphet er meget fint. -Det gjør mye for min opplevelse av bildet. Ellers er posituren også god, og det er vanskelig å finne noe å utsette her. Jeg liker tonene.

vh ingebjørg
Edmund M.
Glimrende fuglebilde! Fin silhuett, samtidig som det vises detaljer i
fjærdrakten, noe Jóhann også påpeker. Ingenting å utsette på
det tekniske. (bortsett fra litt støv på sensor?)

Mvh.
Edmund
Kjartan T.
Takk for rosende ord om bildet. Jobbbet litt for å få denne fuglen opp mot himmelen og ble rimelig fornøyd da dette resultatet kom frem på skjermen. Nå går turen ut mot havlandet for å knipse nye bilder. Herlige Namdal!
Robin J.
Dette bildet fortjener skrytet det har fått. Ikke enkelt å få til der lys og positur er så bra. + lavt standpunkt. Mvh RJ
anders s.
velkomponert,stemningsfult og meget flott
anbefales
mvh anders
Tor Inge O.
Synes også at det er et et spesielt bilde der det aller meste stemmer, positur, lys og fargetoner. Ørlite støy men er bare en bagatell og som en må regne med når bildet er tatt under slike lysforhold.. Mulig en lite beskjæring på høyresiden hadde gjort seg, men det er et kvalitetsbilde som jeg mer enn gjerne gir en anbefaling.

mvh

Tor Inge
ketil o.
Hei!
En utrolig stemning du har fanget i dette bildet. Liker valg av utsnitt. Lys og farger spiller virkelig på fotografens lag her. Når du ennå får fuglen til å posere som du vil, må bare helheten bli bra.
Mvh:
ketil
tommy l.
Hei. Kjempefint.Liker særdeles godt kameravinkel og stemning!!


Mvh TL
Rolf S.
Nok et flott bekkasinbilde fra din hånd men er litt usikker om det slår det forrige. Uansett så er begge bildene av høy kvalitet og med høy villmarkstemning.
Mvh Rolf
Kjell Ivar Ø.
To ypperlige bilder av bekkasinen du har lagt ut. Holder en
knapp på ditt forige men dette blir mer miljø og understreker
bedre tittelen til bilde. Bilder av høy klasse begge to.
Mvh Kjell Ivar
Kjartan T.
Takk igjen for kommentarer til dette bildet. Jeg er tilbake etter noen flotte dager ytterst på Namdalskysten og kontrasten er stor fra det jeg har opplevd de siste dagene til disse bildene av dobbeltbekkasin fra tidligere i sommer. Godt å føle at man lykkes litt i fotograferinga! For etter å ha slitt litt med motivene tidlig i vår ble disse dobbeltbekkasinbildene vendepunktet og nå føler jeg at flaksen har vært på min side noen uker :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu