Prestevielse
Det var en stor festdag for Den katolske kirke i Norge da diakonene Pål André Bratbak og Dominico Nguyen Thanh Phu ble presteviet av biskop Bernt Eidsvig Can.Reg. av Oslo den 28. juni. Ordinasjonen fant sted i Ris kirke, som for anledningen var fullsatt. Biskop Gerhard Schwenzer SS.CC. koncelebrerte, sammen med bispedømmeadministrator i Tromsø stift, msgr. Torbjørn Olsen, og OKBs og tilreisende prester. Etter ordinasjonsmessen var det stor mottagelse på Det teologiske Menighetsfakultet, hvor de troende også kunne motta primissvelsignelsen fra de to nybakte prestene.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Steffen F.

Det første jeg tenkte når jeg så dette bildet, var at de to personene som ligger på gulvet var blitt drept for at de lenger opp sku få viet seg.

Fra spøk til alvor, Bildet ser ut til og inneholde små over-eksponerte deler til høyre. Fin rett linje med gulvmatten nederst.
Lars-Fredrik P.

Alright, et bilde av prester og noen som ligger på bakken. For meg virker det tåpelig. Svært få interessante detaljer, merkelig lyssetting, ingen plass å feste øynene på en behagelig måte. Ellers er det et ok bilde som jeg mener ikke passer helt inn her. Dette passer bedre inn i en fotodokumentar, avisbilde eller noe lignende.
Nina C. K.

Dette var et uvanlig motiv av en begivenhet som som man ikke opplever hver dag. I motsetning til Lars-Fredrik synes jeg absolutt at et slikt bilde hører hjemme på dette netttstedet. Her er det jo egen kategori både for arkitektur, mennesker og presse. Bildet har en flott komposisjon og flotte farger. Utsnittet viser verken for mye eller for lite, og gir på en poetisk måte oversikt både over kirkerommet og seremonien. For meg spiller det lystekniske mindre rolle. Skyggene av prestene på murveggen gir mer liv til den buete muren i bakgrunnen, som ellers lett kunne ha virket ordinær og kjedelig. Jeg vil også gi deg honnør for at du forteller om bakgrunnen for bildet og kommer med faktaopplysninger om sted og personer. Vennlig hilsen Nina
Vinh T.

Takk takk!
Vi mennesker er forskjellige. Noen like svart og andre liker hvit.
Jeg aksepterer det meste og lærer av alt ...

Vinh
Arnt J.

Bildet dokumenterer noe de fleste av oss på en eller annen måte er avskåret fra å oppleve. Det er langt mere interessant enn majoriteten av bildene som presenteres her.
Arnt J.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu