Tanker om fremtiden
...
Bildet inngår i albumet Bryllup - Jeg var hovedfotografen i min mors bryllup. De vet at jeg ikke er profesjonell, så de hadde heldigvis ikke noen forventninger.
Utstyr
  • Canon 350D
  • 70-300mm f4-5.6 DG macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326651} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Svein Olav K.

Effektiv bruk av dybdeskarphet fremhever bruden. Fremtiden ser lys ut :)

Mvh Svein Olav
Linn-Camilla G.

Takk for kommentaren Svein Olav :)
Eli R.

Herlig stemning og komposisjon.
Her syns det godt at kjolen er utbrent. Når det er så mye hvitt kan du sette opp kameraet til feks å undereksponere med ett trinn.
Du kan velge en Quality på bildene dine som er RAW+JPEG så får du lagre RAW som bacup til du finenr ut av det. Og bare jobbe med JPEG til du ser nytten av RAW.
Jeg angrer på at jeg ikke stilte om kameraet tidligere, nå har jeg en del bilder som ikke kan reddes fordi jeg ikke forsto det med utbrenthet for et halvt år siden.
Og bruk display varianten som også viser histigrammet, da ville kjolen blinket etter dette bildet, så hadde du satt en blinkende hvit kjole og deretter undereksponert.
- Eli
Linn-Camilla G.

Hei Eli.

Tusen takk for tilbakemeldinga. Kjempe bra å få en slik kommentar!

Jeg fant ut at jeg burde bruke raw format noen dager før jeg skulle fotografere, men jeg har bare 1 gb brikke på kameraet og da ville det blitt så få bilder og siden jeg ikke visste så mye mer om raw bestemte jeg meg for å bare bruke jpg. Men jeg skal absolut begynne å prøve meg på raw, fordi det ble ganske mange bilder hvor kjolen ble utbrent.

Jeg var også veldig usikker på om jeg skulle stille kameraet på automatisk eller manuelt, men tenkte kanskje det tok for mye tid hvis jeg skulle hatt det på manuelt, for da må jeg kanskje skifte innstillinger på kameraet for nesten hver gang de skulle ta bilder et annet sted, eller?
Jeg har prøvd meg litt frem med de forskjellige kamerainnstillingene før, men er ikke så sikker på mine ferdigheter enda, så derfor tok jeg ikke sjansen å ha kameraet på manuelt, så det ble til at jeg hadde det på automatisk, noe som kanskje ikke er det smarteste.

Paret var også litt utolmodige og derfor stod de i veldig kort tid i de forskjellige posisjonene og det ble veldig mye å gå fra et sted til et annet, så jeg vet ikke hvordan det hadde blitt med manuelt?
Må kameraet stilles til nye verdier for hver posisjon eller hver gang vi forflytter oss?
(Vi hadde litt under 1 time på oss å ta bilder)

Men jeg må igjen si tusen takk Eli, og jeg skal øve meg mer på å eksponere og undereksponere og se hva som blir best for å ikke få det hvite utbrent :)

-Camilla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu