High Five!
En av selene på akvariet i Bergen viser noen av triksene sine.
Den ligger i en vinkel som gjør at det ser ut som den er kuttet ved magen, men liker ellers bildet veldig godt. Skulle gjerne hatt mer lys i venstre side av ansiktet.
Utstyr
  • Canon 1Ds
  • Canon 70-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326732} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
erika gohde s.

Stilig ''portrett'' av en sel. Synes innrammingen passer bra og at selen kommer godt frem i alt lyset rundt den.
Mvh Erika
Marit V. Mathisen N.

Må bare si meg enig med Erika, også var det et artig bilde:)
Roger Augdal O.

Ha-ha! Veldig bra, både sett og fanget.
Synnøve L.

Mange takk til dere alle tre :)

-Synnøve
Anders H.

Stilig! Utrolig morsom 'pose' : ) God komposisjon, passer godt til å være kvadratisk. Ser nesten ut som om du har tatt det i studio. Eneste jeg kan pirke på er at det høyre øyet (det til venstre :P ) er for mørkt og blir litt dødt. I tillegg synes jeg litt mer kontrast hadde fungert fint, men da er det mulig at øynene blir enda mørkere.

Ha en videre fin sommer : )

Anders
Jani F.

Hei! Komp, positur og innramming sit som det skal. Flott levert dette:) Liker blikkontakten, skulle sett meir av det eine auga, men slikt kan ein ikkje alltid fange like godt. Likte godt tittel, morsomt:)
Mvh Jani
Synnøve L.

Tusen takk for fine kommentarer :) Er helt enig i at det skulle vært mer lys i venstre øye, men hadde ikke fungerende blitz, og solen kom inn fra andre siden. Var ikke mange sekundene den gjorde disse morsomme bevegelsene heller, så måtte bare knipse :) Har også prøvd med mer kontraster Anders, men øyet ble veldig mørkt, og det ble ennå mer utbrent rundt kanten på magen.

-Synnøve :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu