Sykkelen
Tatt i Lucca, Italia på kvelden. Har brukt tonemapping. Bildet er og noe perspektivjustert for å få linjer rettest mulig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger451
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tor Oskar S.
Dette syntes jeg var kjempeflott!
Ole Martin T.
Kjempebra komposisjon og fargestikk. I starten tenkte jeg at bildet kanskje ville vært vel så bra uten sykkelen, men ble uenig med meg selv og etter å ha sett på det en stund synes jeg sykkelen gjør en veldig forskjell i forhold til andre tilsvarende bilder. Fungerer godt som et blikkfang for å skape full dybde i bildet.

mvh - Ole Martin
Aina s.
Dekorativt, flott dybde og flotte farger.

Mvh Aina
Knut L.
Bra jobb, Hans Petter !

Og meget godt resultat; - stilig komposisjon med fin ''linjeføring'', flott perspektiv, nydelige fargetoner - og spenstig tittel.
Stemningen er litt middelaldersk, og det stemmer bra; - Lucca er en nydelig liten by i Toscana med vel bevarte bygninger og torg fra den tid.

Knut L



Ole Kristian A.
Dette likte jeg veldig godt.. fiine farger og god dybde.. ser nesten ut som et maleri.. liker tittelen på bildet.. sykkelen... som nesten ikke vises.. meget bra :o)
Inger-Lise S.
Et flott motiv! God komposisjon som gir fin dybde. Vakkert lys, vakre fargenyanser.Virkelig dekorativt!

Inger-Lise
Kristoffer L.
Motivet er fint, og perspektivjusteringen fungerer bra.

Men når det er sagt, opplever jeg bildet som nærmest maltraktert i etterbehandlingen. Her er det for mye av alt — og det er spesielt synlig i de unaturlige fargene og de underlige kontrastforholdene i bildet.

Tonemapping og HDR er teknikker som krever mye erfaring og forståelse av brukeren. Det er fristende å dra for hardt i spakene, med det resultat at bildet tipper over og blir helt unaturlig. Selv om teknikken i seg selv kan være fascinerende, er det også svært få bilder som i praksis kler den. I praksis er det som enhver annen teknikk: Hvis en legger merke til den i det ferdige bildet, er den brukt overdrevent eller feil.

Personlig tror jeg dette bildet ville fremstå med en helt annen "punch" om det var dyktig etterbehandlet på konvensjonelt vis.

— Kristoffer

Avsluttet .
Til Kristoffer L. :

Hvorfor skal et fotografi på død og liv være "naturlig" Et fotografi kan også være en kunstform. Til de som tror at man alltid skal prøve å vise det som ser ut som naturlig har mistet noe på veien er min mening. Dette bildet var stilig og jeg likte det jeg så. Selvfølgelig ser det ikke "naturlig" ut etter tradisjonelt fotografi, men tror heller ikke fotografen mente å vise det slik. Ta det for hva det er!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu