Brudepike
Min kusine var brudepike under min storebror sitt bryllup. Da vi skulle forlate kirken stoppet hun opp en stund og så bort på meg, hvor jeg valgte å knipse et bilde av henne. Det var ikke et planlagt oppstilt bilde, men da jeg kikket igjennom bildene dagen etter oppdaget jeg at dette bildet av henne var bedre enn jeg trodde da jeg knipset det. Det er selvsagt redigert en smule i Photoshop, men det var for det meste for å myke opp hele bildet. Jeg har også brukt burn tool oppe og nede i bildet for å lage en mer tydelig ramme. Saturation er kjørt opp i bildet og så visket vekk i alt utenom blomstene, ettersom jeg ønsket å la dem stikke litt mer ut enn de originalt gjorde.
Jeg syntes det er et fint protrett av en liten jente. Det er mykt og søtt med en ganske nøytral og passende bakgrunn. Fløyelsaktige farger i kjolestoffet og sløyfen på hodet. Greit lys som faller på blomstene, og grei komposisjon. Piken kunne likevel sett litt mer glad ut, men det var ingen fotoshoot bildet ble tatt på, det var kun et snapshot på vei ut av kirka.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 50mm 1: 1.8 D
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_326949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Kim Charloth F.

Åh!!! Noe av det vakreste jeg har sett på lenge her inne!!! Utrolg flott lys som gir en perfekt gjenngivelse av fargene og sartheten i barnet..og det hun har på seg
Blir som Elvis sa det en gang... ''love me tender'' Utrolig bra !!
Mari Louise F.

Vakkert bilde:) Minner litt om englevinger det hun har på seg..
Stein Tore F.

Takk takk:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu