Brygge
Bilde tatt om natten utover Rotvollfjæra mot fjorden.
Ganske fornøyd. Prøvde å få til en skikkelig HDR, men vet ikke om det ble helt vellykket. Ble ikke så fornøyd med versjonen i farger, så lagde denne i svart/hvitt. Litt synd med steinene som vises på venstre-siden av bryggen, siden disse gir en litt ''tung'' følelse slik at det virker som om bildet heller dit. Er også redd for at horisonten ikke er HELT ben..

Kritikk og kommentarer motas med takk!
Utstyr
  • Canon 40D
  • 10-20mm SIGMA
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/Xs
  • Nei
  • AnnetLukkertid ikke nevnt da dette er en sammenføring av 5 bilder til HDR
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_327372} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivan H.

Hei,

Klassisk motiv som gir god dybdefølelse. Her er det rett på og synes det fungerer. Ser at du har gitt kritikk til deg selv her, noe som skjev horisont kunne du rettet før du la ut bildet.
Synes øverste del av himmel kan kuttes bort. Horisont vil da komme lenger opp i billedflaten, men tror det vil fungere bedre, også på venstre side som virker litt tyngre enn høyre.
Ellers synes jeg dette fungerer bra i s/h.

Hilsen
Ivan Holmedal
John W.

Tusen takk! Prøvde som du sa å lage en versjon med mindre himmel, men alle jeg viste det til foretrakk dette.. Men kan jo godt legge det også ut her, så kan dere få se hva dere mener;)
Eli R.

Jeg syns ''mindre himmel'' fordi det flytter fokuspunktet for meg i hvertfall. Oppretting enten med Crop firkant som du dreier til den passer vannlinja og så utvider til fullt bilde. Eller legg på Ruler og ta rotate Arbitrary så tar den så mange grader som linjalen foreslår.
Vet ikke om stenene på siden hadde fosvunnet om du hadde tatt bildet fra et lavere ståsted. Stenene plager ikke meg, det må være ''litt'' ekte saker også. Du kan jo evt kopiere blå firkant fra andre siden, flippe og tilpasse :-)
- Eil
Avsluttet .

WOW! ser ut som den fotsetter uendelig!
Likte det vanvittig godt! Kan tenke meg det kunne sett tøft ut i Sepia også..
Et forslag bare:)

Stå på! utrolig imponert!

Mvh Asb
John W.

Takk for kommentarer og tilbakemeldinger!

Eli: Har en versjon der dette er rettet på, men kan ikke laste opp mer enn 2 bilder vett;) Kommer, kommer! Tror nok ikke den kopieringsideen ville fungert, siden bølgene går horisontalt/vertikalt på hver side, så det ville nok sett unaturlig ut. Men tusen takk!

Astrid: Tusen takk, skal prøve en i sepia også, dersom det funker kanskje jeg legger den ut her;)
Eli R.

Hei igjen! Neste bilde kan du laste opp som en versjon av dette, istedetfor å laste opp et helt nytt bilde.
- Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu