Blueberry night
Bildet inngår i albumet Med utgangspunkt i perler - Har teke nokre bilete av eit perlekjede som eg har storkost meg med i ps. Kjem til å vise fram nokre av desse bileta.
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328072} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Terje J.

Liker perlene og fargen.
Når det gjelder bruk av lens flare, så synes jeg det du har gjort på de andre bildene var bedre. Effekten i seg selv er best når den bearbeides mere.
Men som sagt; liker det du får ut av perlene.

mvh
TJ
Aina s.

Hei Jani
Nydelig bilde. Får en blanding av landlige (blåbær) og urbane assosiasjoner (layouten forøvrig). Litt blåbær i New York følelse. Speilinga og lens flare effekten er vakker, og kompen er god. Jeg har ikke vært borti Lens flare selv, men synes dette ser bra ut. Jeg tror dette blir det nye favorittbildet mitt. Gutten og havet har vært favoritten hittil.

Mvh Aina
Tove H.

Du får mye ut av et perlekjede! Jeg tror jeg ville konsentrert meg om perlekjedet her, som er morsomt gjenngitt som blåbær. Ville hatt enklere bakgrunn, kanskje bare den største sirkelen... iallefall enklere - men smakssak så klart. De blå på snor som buer seg på glassflaten er artige!
Hilsen Tove
Jani F.

Hei Terje, Aina og Tove! Takk for utfyllende og gode kommentarer. Kjekt når dere skriv både kva dere syns og kva som eventuelt kunne blitt gjort annerledes. Det gjev meg inspirasjon vidare så tusen takk! :)
Syns sjølv at lyset i sirkelen muligens vart litt for sterk her men... Blåbær i New York kunne vore ein god tittel Aina, morsom assosiasjon:) Skal prøve meg på nye versjoner av perlekjedet/øyredobbene seinere tenkjer eg;)
Ein fin sumar vidare til dere alle tre! Mvh Jani
Avsluttet .

Du skulle være hemmelig en stund Jani.
Flott detta, men nå kan jeg se alt.
Hvor er spider og alle de andre.
Morsomt uansett da.
Med hilsen fra Eivind 8~))


Jani F.

I mørket er alle katter grå, Spider like så...

Takk for morsom kommentar Eivind;)
Liv F. D.

Hei Jani
Flotte refleksjoner og fine farger. Likte dette bildet.
mvh
Liv '')
Jani F.

Godkveld Liv! Glad du likte refleksjonen av perlene mine:) Eg tenkte blåbær med det same, nam...;) Takk for fin tilbakemelding! Helsing frå Jani
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu