Mine perler...
Liker stemninga i bilete...
Bildet inngår i albumet Med utgangspunkt i perler - Har teke nokre bilete av eit perlekjede som eg har storkost meg med i ps. Kjem til å vise fram nokre av desse bileta.
Utstyr
  • canon EOS 350 D
  • sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger200
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328378} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Terje J.

Star Wars IX, in a galaxy of pearls....

stilig effekt. Pent utført. enig med deg ang stemninga.

mvh
TJ
Jani F.

God kveld Terje! Takk for rask respons, alltid spanande om nokon titter innom og legg igjen nokre ord:) Glad du likte det og at stemninga fall i smak. Har brukt effekten lens flare på ein del av desse bileta mine, kjekt å oppdage nye verkemiddel ein kan ta i bruk. Ein fin sommar vidare til deg og dine. Eg jobber denne veka, men det passer bra i forhold til vèret...venter på at sola skal kome tilbake;) Mvh Jani
Øistein W.

Skjønner at du liker stemningen i bildet, det gjør jeg også.
Usikker på om jeg ville hatt et punkt på kjedet som var skarpt?
Flott effekt.

Mvh.
Øistein
Avsluttet .

Artig og spennende abstrakt bilde igjen Jani.
Tror jeg ville kuttet litt oppe,men ellers liker jeg dette.
Hilsen Tone!
anders s.

du er i skikkelig bling bling modus for tiden jani:-)
artig bilde

mvh anders
Tone A.

Hei Jani
Du er jammen kreativ med desse perlebildene dine, som eg har sett på.
Her likar eg godt korleis perlene buktar seg bakover gradvis skarpare. Lysefleksane i dei gylne perlene og refleksjonane i den blanke flata gir ein fin effekt. Men eg likar berre ikkje lysstripene med dei kalde blåtonane mot dei gylne perlene og den varmtona bakgrunnen. Mot den mørke bakgrunnen er lysstripene betre.
Men desse perlene slik som dei er plassert og med refleksjonar i underlaget og gylne tonar, synes eg er motiv nok for seg sjølv utan desse forstyrrande stripene. Eg reknar med det er blitzen som gir desse stripene.
Du har fått fram fine kontrastar mellom dei runde perlene og dei rette linjene, men for meg blir dette for mykje på ein gong.
Men dette er slik eg opplever bildet.
:) Tone
Øyvind S.

Det går i perler om dagen Jani, synes dette ble fint, likte de blå strekene, spennende stunt..... fortsett med leken du...artig
mvh Øyvind
Avsluttet .

Flott stilleben av dine perler Jani.
Nydelige farger. Morsomt med lyspunktet.
Du har din egen stil du og den synes jeg er fin.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Jani F.

Hei Øistein! Glad for at du likte stemninga:) Det er mulig at det burde vore betre skarphet på perlene, men eg syns at lyset og strålene vart eit fint fokuspunkt. Kjem til å prøve meg på fleire bilete i denne serien så me får sjå kva det blir til. Takk for kommentaren!

Hei Tone! Kjekt at bilete mitt falt i smak:) Har prøvd meg på ulike kutt, men er mest fortrolig med utsnittet slik det er presentert her. Tusen takk for tilbakemeldingen.

Bling, bling Anders! Kanskje det er det bilete burde heitt i staden?;) Takker og bukker for titten!

Hei Tone A. Ø! Takk for utfyllande og god kommentar. Det er nok ikkje blitzen som lager stripene, men ein effekt eg har lagt til i ps. Bilete er faktisk teke utan blitz, for å få fram den rette stemninga. Lyset og stripene er nok kome for å bli, blir ikkje noko bling, bling som Anders seier utan det:) Eg ser jo at det kan bli litt for mykje av alt av og til, men det er utrullig artig å prøve ut litt forskjellig. Likte kommentaren din, den gjer at eg ser på bilete med nye auge:) Takker!

Hei Øyvind! Tusen takk for kommentar og fine ord. Skal nok fortsette å leike meg eg:)

Hei Eivind! Har ofte lurt litt på om det kan synast at det er eg som har teke eit bilete, har liksom følt at eg ikkje har funne min eigen stil enno, så det er jo litt kjekt at du skriv at eg har min egen stil:):) Kjekt at bilete falt i smak!

Takk for gode ord alle sammen! Mvh Jani................:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu