Stillhet ved vann
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328430} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Øystein Rye E.

pent bilde fint landskap og flotte farger.
Jan Inge K.

Noen bilder gir meg dårlig samvittighet fordi jeg sitter foran PC`en i stedet for å være ute i vår vakre natur. Dette er et sånt bilde...:-)
Eliza A.

Tusen takk til begge to!


Eliza
Øyvind S.

flott landskapsbilde i fine farger, likte godt veien som leder øyet innover i bildet, idyllisk utsnitt... bra
mvh Øyvind
Lars Kristian G.

Hei!

Herlig landskapsbilde av en klassisk norsk fjellnatur :) God komposisjon og god dyde i bildet. Jeg liker godt skyggepartiene i bildet som skaper en ekstra fin stemning (sammen med solpartiene).. Friske farger.

God sommer!

Mvh. LKG
elin a.

Dette er vakker norsk natur som du gjengir på en utmerket måte.
Det var vel der vi skulle vøri!
elin.
Eliza A.

Masse tusen takk igjen!
Gøy flere likte!

Elisabet
Øistein W.

Veldig pent landskapsbilde, flott eksponert.
Bildet er noe lite da?

Mvh.
Øistein
Eliza A.

Trodde jeg hadde lagt inn så stort som mulig, men skal se om jeg får det inn større.
Morsomt med respons!!


Eliza
Johan Mathis G.

Hei,
dette er et klassisk ''pent'' bilde med dybde og alle elementer tilstede for et vellykket skudd.
Kan ikke fri meg fra å ønske litt mer smell i bildet da det virker noe blast, samtidig som str gjør det vanskelig å se skarpen innover i bildet.
Også irriterer jeg meg litt over at veien og skyene blir så tegnløse (utbrente?) - dog kan dette skyldes en kombinasjon av min skjerm/str på bildet...
Da har jeg vel gitt deg så ærlig tilbakemelding du vil ha :-)
Potensialet er/finnes i bildet...

Mvh

JMGaup
Eliza A.

Takk for konstruktiv tilbakemelding ja!
Får ikke lagt ut større bilde sier dotten, og bildet er ganske stort på min skjerm. Rart det men skal se litt mer på det senere=)

Eliza

Odd E. k.

Hei Eliza!

Et flott landskapsbilde som er meget idyllisk. Flott skarphet i bildet men du har et lite grønnskjær over det hele. Kan nok øke fargemetningen og kontrastene noe mer, så blir bildet meget bra. Flott komposisjon og utsnitt.

Ha en fin fotohelg Eliza!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Nydelig landskapsbilde med flott dybde innover. Noe lyst kanskje? Odd E. nevner å øke kontrasten, og det tror jeg har noe for seg. Kanskje du også kan dra litt i levels spakene ift. å få frem mer i dette! :-)

Anne-Lise
jøran f.

Har sett igjennom endel av dine bilder og det er mye bra. Dette er et nydelig og krevende motiv. For det første er det litt hardt lys som krever sitt. Jeg tror det kunne vært en ide og skru blenderen(og blederprioritertsmodus) på et høyere tall.Mellom 10 og 20 tror jeg at jeg ville forsøkt. Dybdeskarpheten ville da blitt større også. For det andre er jeg litt usikker på hvor i dybden jeg finner skarphetspunktet. Har en mistanke om at fokus står på uendelig. Prøv å stille skarpt 1/3 inn i bildet neste gang. En annen ting som er morro med slike bilder: Snu kameraet i høydeformat og del motivet inn i 2 bilder og sett dem sammen i Photoshop(Photomerge). Du vil få mye mer pixler å jobbe med og bedre oppløsning til store bilder. Det kan selvsagt beskjæres til det du har her, men du kan doble papirstørrelsen. Men for all del bildet/ har mange positive egenskaper. Slike motiver er det bare gøy å gjøre bedre og bedre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu