Bildet inngår i albumet Operaen i Oslo -
Utstyr
  • Olympus SP-570UZ
  • -
  • Brennvidde92mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • AnnetISO64, eksponeringskompensasjon -1,7 trinn
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328974} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (36)
Avsluttet .
Hm,syns dette ble spennende og anderledes.
Skyggene som beveger seg mot den lysende bakgrunnen.
Dette blir jeg sittende å studere:-)
Hilsen Tone!
Avsluttet .
Jeg og. Sittende og studere altså:)
De intense lysende platene med et hint av blått fungerer veldig fint. Hva i all verden er det for noe. Undrer. Svar trenger ikke avgis:)

Disse ''platene'' former personene til det nesten ugjennkjennelige. Merkelig skue egentlig.
Imponert er jeg også. Jeg tror at bilde har et enkelt svar. Men det skal få lov til å bli stående ubesvart.

Stilig kunstnerisk uttrykk som jeg liker Anne-Lise.

Jeg vil foreslå sort bakgrunn i fullskjermsvisningen.

mvh arild
Anne-Lise S.
God kveld, Tone! :-) Så moro at du blir sittende og studere det! :-) Takk for kommentar! Setter pris på den! :-)

Arild: Noe svar får du ikke, i alle fall ikke enda, men du har jo en idè, og skarp som du er forundrer det meg ikke om den er riktig! :-) Gode betraktninger, synes jeg, som jeg takker varmt for! :-)

En fortsatt god kveld!

Anne-Lise
neil robert jones f.
Hei. Veldig bra bilde, er det skummelt eller hyggelig?
Komme han med god nyhet eller dårlig??
Det er mye å les inn i her.
Er det tatt på den ny opera hus ?
Mvh. Neil
Anne-Lise S.
Å kjenne igjen detaljer dreier seg for en stor grad om å være bevisst og observere! Du har gjort leksa di! :-) Tusen takk for svært god tilbakemelding med interessante betraktninger, Neil! :-)

Anne-Lise
Øyvind S.
Får en føelse av forfølgelse og overgrep når jeg ser dette, de forskellige lagene blir et tilbakeblikk og om fremtid for jenta, glassets utforming forsterker opplevelsen til henne og opplevelsene hun har hatt i livet....kun det første som slo meg, sikkert mange tolkninger som er mulig, synes det er et spennede bilde om følelser.... likte dette godt...
mvh Øyvind
Liv F. D.
Hei Anne-Lise.
Spennende og anderleders bilde som tiltaler meg. Likte komposisjonen, litt småskummel. Fargene passet perfekt.
hilsen
Liv '')
Lars-Anders M.
Kreativ fotografering. Ja dette satt godt hos meg.
Stå på.
mvh
LAM
Anne-Lise S.
Øyvind: Spennende betraktninger du gir meg! Takker så mye! :-)
Liv: Så artig! Takk! :-)
Lars-Anders: Spesielt moro at dette satt hos deg! :-) Takk for at du fortalte meg det! :-)

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.
Guten sonntagen nedi Kristiansand!

Dette er ikke noe mystifistisk i det hele tatt.
Det som slår meg umiddelbart er et par som er på kunstutstilling og som betrakter et gedigent billedvevteppe. Damen, som bærer skuldervæske er i alle fall lidenskapelig intressert.
Har og tanker om hvor det kan være...
Ser ut som du har undereksponert ganske voldsomt og vært tryllekunstner i etterkant.

Veldig spennende uttrykksform Anne-Lise, som pirrer vår nysgjerrighet.
Fortellende, kreativt og annerledes.
Får vi noen gang vite fasiten da?

Ha en knallfin kveld der sola bryter gjennom regnteppet.
Hans-Jørgen

Tone A.
Hei Anne-Lise
Gratulera så mykje som Ukens fotograf. Velfortjent med dine bilde av høg kvalitet og med stor spennvidde. Takk for lærerike kommentarar.
Dette bildet har eg sett på fleire gonger, og her trur eg det er Operahuset i Oslo,som du har fotografert speglinga av. Det slo meg første gang eg såg det pga den diagonale muren nederst.
Den glitrande speglinga øverst i stor kontrast til forgrunnen med sine linjer og silhuettane, gir liv til bildet saman med mannen på veg nedover. Dama er visst i mobiltelefonen. Dei to mørke felta framfor dama i dreg litt blikket, men elles eit kreativt bilde med ein artig vri på Operahuset.
Flott komponert med eit spanande uttrykk.
:) Tone
anders s.
gratulerer så mye som ukas fotograf
du er uten tvil en meget dyktig fotograf
likte spesielt godt motlysbildene dine av måkene
mvh anders
Ingunn T.
Gratulerer som ukens fotograf. Dette bildet er et meget godt utført arbeid.
Det er jo ikke Operahuset du prøver å avfotografere her, men det ville ikke forundre meg om dette er et av de spenstigste knipseresultatene som er tatt med bygget som en slags kulisse.

Mvh Ingunn Teigen
Judit W.
Hei Anne-Lise!

Congratulations to the title 'Ukens fotograf'! You have deserved it, absolutely :)

Judit :)
Steinulf L.
Gratulerer som ukens fotograf. Det synes jeg var hyggelig. Du er kreativ, eksperimenterende, og utnytter kameraets tekniske egenskaper på en fin måte. Du er også flink til å be om råd og vet å nyttiggjøre deg de rådene du får. Dette bildet er vel ikke helt min stil, men demonstrerer ditt gode blikk for motiver.

Ha en fortsattfin sommer.
Fredrik S.
Spennande foto. Har sansen for dette.
Veit ikkje korleis du har fått det til, men stilig vart det.

Og gratulerer som vekas fotograf!

Mvh Fredrik S
Anne-Lise S.
Hans Jørgen: Som alltid god tilbakemelding fra deg! Tusen takk for at du deler dine tanker med meg!
Tone: :-) Setter alltid pris på dine tilbakemeldinger, grundig som du er! Takk for gratulasjon og kommentar! :-)
Anders: 1000 takk! :-) ''Dyktig fotograf''? Her er mange jeg vil betegne som dyktige fotografer inne på ''dotten''. Det er hyggelig å bli omtalt som det, om enn jeg kun gjør og prøver ut det jeg kan om foto til enhver tid. Gøy er det å merke at jeg lærer, og da inspireres jeg av bl.a. dyktige folk her inne! :-)
Ingunn: Hjertelig takk! :-) Takk også for hyggelig kommentar til bildet! :-) Operahuset har blitt fotografert ganske mange ganger nå, så det var spennende å forsøke ut noe som ikke er sett her inne, enda i alle fall! Har flere, og vurderer utlegg etterhvert! :-)
Judit: Thank you very much! :-)
Steinulf: Hyggelige tanker å få ift. hvordan jeg er som fotograf her inne. Det avspeiler nok min personlighet i veldig stor grad, og du har sett det! :-) Gjennom å være her inne blir vi nok kjent med hverandre på sett og vis, så når du nå skriver så direkte hva du setter pris på ift. meg, så er det veldig hyggelige ord! :-) Takk! :-)
Fredrik: Hjertelig takk! :-) Hvordan jeg har fått det til: Kveldsstund ved operaen i Oslo, lav og sterk sol som skinner i vannet nedenfor der operaen treffer det. Speilinga av motlyset i vinduene, og mennesker som vandrer forbi i ulike positurer! :-)

Ønsker dere alle en flott dag videre!

Anne-Lise
Vidar S.
Du har et godt blikk for motiver og historier og slik jeg føler det kan man nok tillegge dette motivet både en eller flere ulike tolkninger... min tolkningen blir nok litt ''hemmelighetsfull'' denne gangen :) ...men tankene streifer rundt et konkret tittelforslag ''Når man minst aner det'' ...tror du catcher tankene mine nå :) ..du er alltid vært flink til det.

Og var du i tvil... jo, jeg liker uttrykket og oppbygningen veldig godt. Det er visuelt fengende og man stopper automatisk litt opp om man vil eller ei.

Gratulerer så mye som ''ukens''

mvh Vidar

Laurberg G.
Grattis med Ugens. Velfortjent at dømme efter ovenstående. Her er virkelig bevægelse og oplevelse. Stemning . Samtidig god fotomarkans og -pregnans. Ikke et billede der forveksles med produkter af anden grafisk karakter. Hjertelig tillykke. mvh. lau
Ivar B.
Slettes ikke dumt dette Anne Lise. Gratulere som ukens, forresten. Bildet er konkret men abstrahert. Vanskelig å sette ord på hva som fasinerer her, men noe er det.passe utflytende Speilinga i glasset er fargerik og spennende, forma på menneskene er passe utflytende. Jeg blir sittende å tenke over hva som skjer mellom disse personen videre i historien. Spenningen i bildet ligger kanskje mye i at historien stoppes, slik at betrakteren begynner å fundere på hva som videre. Bra! Mvh ivar.
Helene L.
Gratulerer som ukens fotograf! Første gangen jeg ser en dame der faktisk :) Du har spennende bilder jeg liker å se - og kanskje lære litt. Inspirert blir jeg i alle fall!
Inger-Lise S.
Hei Anne-Lise!
Gratulerer med tittelen ''Ukens foto.no-fotograf''!
Du har mange spennende og gode bilder,-som dette. Jeg liker motivet, effekten og syns det er dyktig levert. Det er spennende og man kan la fantasi og tanker vandre her. Bra!

Inger-Lise
Øyvind S.
Hei igjen Anne-Lise, vil benytte annledning til å gratulere som ukas fotograf, synes det skal bil spennede og følge med hvor mange forskjellige betraktninger du får til dette bildet, jo flere, jo mer har du lykkes med bildet...
mvh Øyvind
Monika Frisvold V.
Gratulerer som ukens fotograf...
Så fortjent..:D
Dette bildet er et bevis på det..
Denne kompen er bare flott..hva du har gjort vet jeg ikke
men at du har blikk for komper ja det har du.
Dette er et bilde jeg så gjerne kunne hengt på veggen...
meget severdig.
mvh moinka
Anne-Lise S.
Takk, Vidar! ;-) Æ tog an! :-) Snakkes!
Lau: Takk......................... :-)
Ivar: Artig å lese dine betraktninger! :-) Takk for kommentar og gratulasjon! :-)
Helene: Takk så mye! Flere menn enn damer som blir valgt til ukens fotograf? Jeg har igrunn ikke tenkt over det, men kanskje det er flere menn som er medlemmer på ''dotten'' enn jenter/kvinner/damer? Ellers så er det jo oss/vi som stemmer frem ukens fotografer blant medlemmene! :-)
Inger-Lise: Hyggelig, hyggelig! :-) Takk!
Øyvind: Ja, det er allerede spennende og interessant med de betraktningene jeg har fått! :-)
Monika: :-) Så hyggelig at du synes jeg fortjener Ukens! :-) For meg kom det som lyn fra klar himmel... Synes både jeg har vært lite her inne i vår, at jeg har lagt inn få kommentarer til andre og få bilder selv, så... MEN veldig, veldig gledelig og hyggelig! :-)

Anne-Lise

PS: Ei god fotouke til dere! :-)
Odd E. k.
Hei Anne-Lise!

Gratulerer som ukens fotograf, velfortjent etter alle de flotte bildene du viser oss. Dette bildet er ikke noe unntak, der skinnet fra vannet og personene er flott fanget til brikken. Kreativ og målrettet du Anne-Lise!

Ha en fin fotouke fra meg!

Mvh

Odd E.
Jóhann Á.
Hei Anne-Lise!
Liker det halv-abstrakte uttrykket og som vanlig komponerer du bildet bra! Selv ville jeg gjort det sv/hv for å slippe farge ''flimringa'' og få mer fokus på menneskene.
Godt sett og jobbet!!

MvH, Johann
Thorbjørn R.
Passe abstrakt, men likevel konkret nok til at bildet forteller en historie. Dette synes jeg ble vellykket.

Mvh Thorbjørn
Stig Børre E.
Spennende bilde. kreativt og annerledes. Ruteinndelingen og personenes plassering gjør mye av bildet for min del. At det er såpass diffust, samtidig som det har en fin tekstur er også et pluss. Bra.
Gratulerer som ''ukens''! :-)

StigB
Anne-Lise S.
Så moro at dette faller i smak! :-) Det var en spennende ''session'' jeg hadde der, da jeg oppdaget de mulighetene som motlyset og skimmeret ga! :-) Tusen, tusen takk for kommentarerer og gratulasjon! :-)

Anne-Lise
Lars B.
Deler av bildet er som et gedigent glassmaleri - flott med personenes skikkelser som endrer karakter og som er med på å skape noe ekstra i uttrykksformen blant de spennende strukturene du har fanget.
Gratulerer ukes-tittelen ;o)

Hilsen Lars
Inge S.
Hei.
Her er det meste nevnt, til og med: Gratulerer som ukens fotograf :-)
Så du har vært i Oslo, bare 2 mil unna meg :-)
Spennende motiv og meget annerledes av operaen i lille oslo :-)

Mvh Inge
Anne-Lise S.
Takk for god tilbakemelding, Lars Bjørn, og for gratulasjon! :-) Interessant å høre hvordan du tenker ift. fotoet! :-)
Inge: Da var jeg ikke så langt unna deg! I hvilken retning holder du bo? :-) Tusen takk for kommentaren! Svært hyggelig! :-)

Anne-Lise
Øistein W.
Oi, fikk ikke med meg at du ble ukens fotograf, og selvsagt så er det fult fortjent.

Gratulerer.

Håper du tar neste uke også.

Mvh.
Øistein
Tove H.
'Som i et speil - i en gåte''...eller noe sånt, var ordene som slo meg da jeg så bildet. Hun står der intetanende - fortryllet av glansen i vannet og av egne tanker. Og der kommer han - drømmemannen...(velger den positive vrien blant mange mulige.) Livet er en gåte og det er dette bildet også. Godt sett og tatt! God tur sørover!
:)Tove
Anne-Lise S.
Tusen hjertelig takk, Øistein, for kommentar og gratulasjon! :-) Setter stor pris på ordene dine! :-)
Tove: Så interessant å se hva du ser! :-) Det er akkurat slike tanker som gjør at jeg inspireres til å fortsette å utforske foto! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu