Rappringvingesommerfugl
Utstyr
  • D300
  • 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger209
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_328975} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ingebjørg fyrileiv g.

Vakker sommerfugl i en god presentasjon. Jeg liker hvordan alle de nøytrale fargene i bildet får fram gløden i det oransje området på vingene. Den hvite kanten rundt ''kropp og ving'' kommer også bra fram, og jeg vet ikke om jeg har sett en slik før. Vakker er den i allefall. Jeg synes også at den tar seg veldig bra ut på denne tistelen. Skarpheten, og ikke minst uskarpheten, sitter godt.

vh ingebjørg
Jan Inge K.

Vakkert og velkomponert, dette, men jeg tillater meg å trekke artsbestemmelsen i tvil... Mener dette er en Maniola jurtina, eller rapsringvinge.. (Men ekspert er jeg ikke...)
Jan Inge K.

Ehh, unnskyld Rappringvinge, ikke raps...
Heidi W.

Flott motiv med fine avstemte farger og en harmonisk bakgrunn. Fin komp/utsnitt og god skarphet. For god, på den fremste tistelen, syens jeg og ville ha bluret den, slik at den ikke konkurrerer om oppmerksomheten fra den nydelige sommerfuglen.
Truls L.

Flott bilde av sommerfuglen. Fin skarphet og fine farger. Kan være enig med Heidi Westum angående den fremste tistelen :)

Mvh Truls
Monika Frisvold V.

Nydelig teknisk macro.
fin komp og fine farger.
mvh monika
Pål E.

Takk for kommentarene! Moro å høre fra dere. Rappring er rett, Jan Inge. Kjenner disse artene godt, men gikk surr mellom to bilder.

mange hilsener fra Pål
Øistein W.

Helt nydelig, topp teknisk.
Sitter her med en ny pc og synes det er noe lilla skjær i bildet, eller er det bare på min skjerm?

Mvh.
Øistein
Pål E.

Det var pussig du sa, for jeg har helt ny skjerm, jeg også. Ser hva du sier, men lurer på om det bare kan være tistlene. På den annen side er jeg usikker på skjermen min, så skal legge merke til dette fremover. Takk.

Pål
Odd E. k.

Hei Pål!

Et flott fanget motiv av sommerfuglen på tistelen. Upåklagelig skarpt og i flotte farger. Liker bildet ditt godt men det har nok blitt enda bedre hvis ikke de bakerste tistlene ikke har kommer i berøring med sommerfuglen. Ser også at det er gansjke så mørke partier på blomstene og særlig den rett bak sommerfuglen. En lysning her har også fremmet motivet. Bakgrunnen er nydelig sammen med komposisjonen og utsnittet. Kan ikke se noe lilla skjær på min skjerm. Flott fanget Pål!

Mvh

Odd E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu