en oppdilla regnbue :-)
dette er et bilde jeg egentlig ikke hadde tenkt å legge ut,men etter en del eksperimentering,så synes jeg det ble ok
liker linjene i bildet
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-20 19:31:44
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-07-20 19:34:59
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 5d
  • 24mm
  • Brennvidde24mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329106} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Tone A.

Hei Anders
Eit spesielt regnbogebilde du har fått fram her kor originalbildet er ganske blass og kjedeleg. Men v1 og v2 er friske med gode kontrastar kor rekkverket og spesielt dei bua lyktestolpane får dominera bildet meir saman med regnbogen. Det er mest kontrastar i v1 og kor det tunge skylaget er mest dominerande, saman med den mørke forgrunnen i kontrast mot regnbogen med sideregnbogen og den blåtona himmelen.
Her forstår eg valget ditt med v1 som er mest dramatisk i uttrykket, med friske kontrastar og lysfelta som kjem svake ovenfrå kjem best fram i v1. Dei bua lyktestolpane gjentek dei bua formene til regnbogen, som har friske fargar i v1. Litt støy på den mørke himmelen men anna er ikkje å forventa med slik ei redigering av bildet i v1.
Flott jobba her er det dramatikk og med regnbogen som fargeklattar med lys i kontrast mot mørket. Tittelen står godt til bildet spesielt i v1.
:) Tone
Magnus G.

Hei Anders!
Fint resultat du har fått frem her etter litt redigering.
Jeg likte versjon 2 best hvor regnbuen kommer godt frem, samtidig som forgrunnen ikke forsvinner helt. Ellers er det som du selv skriver mange fine linjer i bildet.

Mvh
Magnus D. Grande
Lisbeth S.

Hei
Jeg kan like både verson 1 og 2 pga. lyseffekten og klarheten fra den blå himmelen og den lyse skyen. kontrasten på det dårlige været kommer best frem på v1., og liker den egentlig best. på verson 3 har det kommet frem en skygge mellom regnbuene som ødelegger litt av inntrykket. Bildet kan foresten ligne bruen ved Østensjøvannet?
MVH Lisbeth
Avsluttet .

Hei Anders
Versjon 1 er spektakulært.
Jeg synes du har fått fram noe jeg ikke har sett før ihvertfall. Liker utrolig godt kontrastene i bildet, med lys og mørke.
Versjon 2 går også, men er ikke like sterk som 1`rn.
Kvellen Eva
anders s.

tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet mitt

tone- er helt enig i at versjon3 er ganske så trist,er i grunnen spennende å se hva en kan få ut av et såpass ''trist'' bilde.
versjon1 er den jeg også går for

lisbeth-ja dette er fra østensjøvannet,artig at du kjente deg igjen:-)

ha en flott fotouka alle sammen
mvh anders
Henning G.

Hei igjen Anders. Dette var stemningsfullt og du har klart å få fram dramatikken på en veldig god måte. Synes faktisk v1 var best med de veldig tydelige kontrastene. For min del blir det nok mer skjærgård framover - skal prøve å få noen gode bilder fra Jomfruland ..... dersom det slutter å regne :-) fortsatt god sommer. Mvh Henning
Knut Børge S.

Her liker jeg versjon 1 meget godt, der regnbuen kommer helt fantastisk fint frem. Meget bra presentert!

mvh KBS
Lars-Anders M.

V2 for meg. Ok.
mvh
LAM
Jon K. L.

Denne var bare helt rå. Fant du en krukke med gull også kanskje ?:) Uansett; dette var en av de bedre regnbuene jeg har sett. Holder en knapp på v2. V1 ble litt for virkelighetsfjern for meg;)

Jon K.
Mia Marie W. P.

V1- definitivt den jeg likte best..litt mørke ''skumle'' liksom,
Men så kommer Den fantastiske regnbua og bryter alt med sin kraftige farge mot det mørke., og gjør at bildet får sin helhet..Kjempebra.
Digger det;-)
Hilsen Mia ;-)
Øistein W.

Et fint bilde, går også for v1

Mvh.
Øistein
Kent-Erik T.

God kveld!

Kjempefint bilde, dette. Liker godt kontrasten regnbuen gir mot det mørkeste bildet, altså #1.
Amalie V.

Kjempefint. Synes v1 er best, der regnbuen kommer best fram. Flotte kontraster!
Inge S.

Hei.
V3 noe tamt ov v1 ble fargemessig best. Det er slikt regnbuen
skulle fremstå :-)

Mvh Inge
Tove H.

Liker v2! Flotte kontraster og linjer i bildet.
:)Tove
Per T.

God kveld Anders. Det å ta et bilde som i utgangspunket kan virke litt kjedelig og blast for så å dra litt i spakene i PS har jeg sansen for. Det kan bli mye fint av litt ''mekking'', og dette bildet er et godt eksempel. Veldig artig at du har lagt ut originalen, så får vi et inntrykk av prosessen bildet har vært igjennom. Selv er jeg litt i tvil om versjon 1 eller 2. Men kanskje versjon 1 trekker det lengste strået. Har litt sansen for undereksponerte bilder med klare fargetoner. Og regnbuen trer veldig klart frem der, og mot den mørke himmelen/skylaget blir dette veldig fint. Mvh Per
Liv F. D.

Likte godt #1, flotte farger.
mvh
Liv '')
Håvard F.

Et lite arkivdykk i din rikholdige portifølje Anders. Ja dette var bra. Ikke bare fugl og dyr du har fanget. V2 synes jeg blei fin :)
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu