Tegn i Vann
Har vært flere ganger ved samme bekken i Arendal for å prøve å fange lys og speiling og å skape et litt abstrakt motiv.
Syns bildet ble litt kryptisk. Ser du nøyere etter er det ulike tegn i vannet. Jobba både med vær og tidspunkt dfor å "treffe" med belysninga gjennom løvverket. Ble til slutt fornøyd. Har justert noe i farge/kontrast m.m., men prøvd å ligge relativt nær originalbildet.
Bildet inngår i albumet Allegori - Mye kan dukke opp i naturen. Godt hjulpet av nysjerrig blikk og ulike lysforhold, kan man oppdage overraskende og uventede motiver. Noe som igjen kan gi utrolige assosiasjoenr. Denne bildeserien er blitt til ved et motiv fra i fjor sommer, så noen foto tatt seinere, så et fra tidligere år. Et forsøk med å spinne videre på bildene på brikka semmen med bildene i huet.
Utstyr
  • Panasonic Lumix DMC-FZ20
  • -
  • Brennvidde102mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. ISO 80.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329165} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christine K.

Dette er spennende utført. Ser mange ''rare'' ting, bokstaver, ett hjerte og kanskje ett dødningefjes? Nesten som en graffittivegg.
Hilsen Christine
Solveig F. K.

Hei Terje. Ja dette ble litt kryptisk. Ser både skrifttegn, symboler og dødningefjes her, hvordan er det mulig:) Vannet er grumsete, men fint lys:)
mvh Solveig
anders s.

god kveld terje
dette bildet synes jeg ble meget spennende
her ser jeg mye rart
liker godt fargene i bildet også
dette her kunne jeg garantert hatt på veggen
mvh anders
Avsluttet .

Hei, liker denne stilen, flott at du forteller om dine intensjoner som jeg synes er meget bra gjennomført.
Her er mye og oppdage og nydelige tonet.

Mvh


Haakon
Terje A.

Hei alle sammen.
Takker dere for positive kommentarer.
For å få fram ''motivene'' hang jeg omtrent over bekken inntil trær. Jobba med blender og tid. Samtidig venta jeg på skyer skulle bli borte og slippe strålene gjennom løvverket. Jeg prøvde med fram ved et lite område ved bekken og varierte zoominga for å få å trenge gjennom vannflata. Vannet var litt grumsetet. Jobba med dette ja.
Innrømmer at tegnene i vannet så jeg først hjemme på PC'n. Moro.
Takk igjen.
Hilsen Terje
Henning G.

Hei Terje. Enig med kommentarene over. Tenkte å spørre deg om du hadde klart å ta dette uten stativ, men så din kommentar til teknisk utførelse at det var håndholdt. Imponerende. Du er stødig på hånda enda :-)
Jeg har en litt rolig fase nå i og med at jeg er på hytta i Kragerø med dårlig dekning for internett. Kommer sterkere tilbake. Skal prøve å ta noen flere bilder fra skjærgården - bla. Jomfruland. Mvh Henning
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu