Blått
Laget bakgrunn i ps.
ok
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-22 13:20:46
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-08-04 02:09:24
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon 400D
  • EFS 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Trude H.

Skarpt og fint hovedmotiv - et bra stykke arbeid!

Skygge eller ikke. Jeg vet ikke helt. Liker begge uttrykkene.
I bildet uten skygge kommer det fram litt rot av ''gammel'' bakgrunn. Overgangen mellom grønt og blått der ser litt unaturlig ut. Holder derfor kanskje en knapp på skyggebildet.

Mvh TH
Geir R. L.

Hei, Ingunn. Synes bildet uten skygge er best, men begge er jo flotte! Du har fått bakgrunnen fint til, synes jeg og blomsten er jo fantastisk. Er dette en Iris?

Mvh Geir
Avsluttet .

Søren og, trykket på enter jeg og mistet alt jeg hadde skrevet:) Har en tommel idag hvor jeg har brukket neglen slik at det føles litt rart og vondt når jeg skriver.
Vel, nok om det. Så fikk jeg sagt det og:)
Hei Ingunn
Dette har jeg også prøvd ut. v2 er mue bedre. I v1 gror det for mye igjen.

Den forskjellen jeg føler er ganske stor. I v1 virker det som om blomsten ligger på et eller annet blått. I v2 føles det mye luftigere, og en oppnår en slags dybdefølelse som jo helt mangler i v1.
Så absolutt v2, fin blomst med gode farver. Blåfarver er veldig vanskelig å jobbe med mange ganger, farvene har så lett for å flyte ut i ekle lillatoner.

Det var min mening og erfaring.

mvh arild
Ann T.

Jeg synes V2 er best ut fra første blikk. Deilige farger og bra komposisjon. Men på nærmere studie ser jeg et lite problem med at opprinnelig bakgrunnen vises gjennom bladene og det bør du kanskje gjøre noe med.
Pent bilde uansett!
Mvh. Ann
Øyvind S.

Synes du har fått et bra resultat av dette med v2 som den beste, tror jeg ville beskjært det på høyre side og fått blomsten midtstilt.... bare forslag..
mvh Øyvind
Ingunn T.

Ops - katastrofe!!!! v2 er en stor glipp. Opprinnelig bakgrunn skal selvfølgelig ikke skinne igjennom blomsten på den måten. Jeg har lagt ut feil versjon, og det får jeg ikke gjort noe med nå. Jeg befinner meg nemlig laaaangt hjemmefra nå, så katastrofeversjonen må bli liggende til jeg kommer hjem. Til dere som har påpekt det; dere har helt rett, og det var ikke meningen. Geir: jeg vet ikke hva slags blomst det er. Kanskje det er ne iris? Arild: god bedring med tommeltrøbbel.

Takk til dere alle for tilbakemeldinger (:

Mvh Ingunn
Inger-Lise S.

Hei! Ingen katastrofe, uansett!
Jeg syns, tydeligvis ,-alene,-at v#1 er best. Jeg syns skyggene skaper liv og gjør bildet mindre ''flatt''.
Har denne utenfor vinduet her..Jeg VET ikke, men tror det er en slags orkidè....Muligens valmue? Holder på orkidè, for aner ikke hvor ordet valmue kom fra ;-)
Fine blåtoner og en blomst med kledelig bakgrunn. Liker de slik,jeg :) Både blåveis og blåklokker har blå bakgrunn hos meg...

Inger-Lise

Ingunn T.

Inger-Lise: Takk for hyggelig kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Liv F. D.

V3 ble nydelig. Flott bilde av Irisen dette. Likte det veldig godt.

mvh
Liv '')
Ingunn T.

Liv Fuglset Ditlefsen: Takk skal du ha. Så det er en Iris altså. Da vet jeg det også.

Mvh Ingunn Teigen
Ragnar L.

Hei, godt PS-arbeid, selv om jeg personlig ikke er så alt for glad i kunstige bakgrunner. Hva var galt med den originale bakgrunnen?
Ingunn T.

Ragnar: Takk for kommentar. Den originale bakgrunnen var rotete, men bildet er nok også et resultat av at jeg ønsker å tilegne meg innsikt i alle mulighetene som finnes i det berømmelige redigeringsprogrammet (:

Mvh Ingunn Teigen
Helge .

Har lite kunnskap om blomster og foto av disse men dette synes jeg er dekorativt. Veldig bra etterarbeid etter mitt skjønn.

Mvh
HRB
Ingunn T.

Takk for det Helge.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu