Spettmeis????
Denne stakkaren smalt i stueruta på søndag. Så halvdø ut, men da vi tok den opp så vi at den beveget hodet. Var nok rimelig svimeslått. Vi koste med den og pleiet den litt. La den på et teppe slik at den skulle få slappe av, etter ei lang stund fløy den avgårde. Håper den klarte seg.
Har ikke planlagt eller gjort noe spesielt med bildet jeg tok, bare tok det. Ønsker å finne ut hvilken fugl det er. Kjære alle fugleinteresserte, er dette en spettmeis??
Utstyr
  • Canon EOS350D
  • Canon EFS18-55mm
  • Brennvidde48mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329471} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jarle S.

Hei
Spettmeis er det ikke,det kan være en sanger av en eller annen art.
Håper den klarer seg videre.

Mvh
Jarle
Nils Christian S.

Ser ut tilå være som en Løvsanger ! Fint bilde!
Terje A.

Hei Arnhild.
Tror det er en Løvsanger ja, men sangerne er jo utrolig like da. Tror nok den klarer seg når den klarte å fly sin vei. Vet ikke hvor mye du har kutta i bildet, men ville nok hatt litt mer omgivelser. Ikke helt skarpt, men fint portrett av stakkar'n.
Hilsen Terje
Arnhild A.

Tusen takk for alle svarene. Omgivelsene rundt var ikke så bra, lå på et bord ute med litt for mye rot rundt. La merke til at det venstre øye hele tiden var lukket så det var nok en kraftig smell. Er redd den fort kan bli et lett bytte hvis ikke øyet ordner seg selv. Tror heller ikke jeg får se den igjen.

Mvh Arnhild
Thomas K.

Hei. Det er en Gransanger du har bilde av. Følgene kjennetegn kan bl.a. sees: Mørke bein(Løvsanger har oftest lyse), beigebrun kroppssider, kort litt diffus øyenbrynstripe og middels mørk øyestripe som deler hvitaktig øyering i for- og bakkant av øyet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu