Bildet inngår i albumet Mølen - - ikke nødvendigvis slik du ser den.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind A.
Selvfølgelig pent. Teknisk godt løst også. Men likevel ikke så veldig engasjerende. Jeg savner et eller annet som kunne gitt det et løft. Slik det framstår nå, synes jeg det bare blir nok en variant av standardklisjeen.
mvh
Ø.
Avsluttet .
Hei Ann
Liker det sånn som det er. Enkelt og elegant. Steinen fint plassert i bilde og et flott lys.
Sommerlett sjø med lyse duse blåtoner og himmelen med sine vakre farver, det er noen prikker (støv på brikken) på himmelen som du kunne klonet bort.

Et meget herlig og sommer sommer bilde.

mvh arild
Inger-Lise S.
Et enkelt, herlig minimalistisk bilde. Jeg liker plasseringen av steinen i bildeflaten. Fint lys på steinen. Jeg tror et slikt motiv gjør seg best i stort format, på en egnet vegg. Pastellfargene er muligens en utfordring for manges hjem, men det er ikke ditt problem.

Inger-Lise
Ann F.
Takk for tilbakemeldinger.
Arild: jeg ser en liten flekk som jeg muligens har oversett som støv på brikka, det skal jeg sjekke om det kan være på skjermen. Hvor?
Inger-Lise: Jeg har tenkt å skive ut dette i A3 - jeg tror du har rett når det gjelder stort format.

mvh Ann
Avsluttet .
Et enkelt bilde med herlige duse farger Ann.
Fin plassering av steinen, med nydelig lys, mot det duse pastellfargede landskapet.
Et bilde jeg kan bli glad.
Noen småflekker er nevnt.
Ser båten langt langt der ute i horisonten.
Er fullstendig enig med stort format slik Inger-Lise nevner.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Kjell Sigurd S.
Noe klasisk over dette. Enkelt og fritt for mas. Fine duse farger. Jeg er nok likevel enig med ØA i at det mangler noe. I tillegg mener jeg avslutningen nede til venstre er uheldig. Steinen burde vært fristilt fra bildekanten fullstendig.

Kjell S
ingeborg w.
Rent og pent, en kledelig varm farge på steinen mot pastellene ellers. Steinen ligger noe trangt til nede i hjørnet der synes jeg. Litt vel minimalistisk kanskje?
Eli R.
Jeg opplever steinen som uklar og syns det forstyrrer. Kunne godt tenkt meg litt mer futt i bølga til høyre men ikke så mye.
- Eli
Ann F.
Takk for ytterligere tilbakemeldinger. Ser at noen liker steinens plassering og andre ikke, selv synes jeg den passer inn på en passende ulogisk måte, og jeg liker selv roen over bildet mens andre synes det blir vel minimalistisk. Fint, slik skal det være - så kjedelig om alle var enige.

Eivind M.: båt i horisonten? Tror jeg må pusse brillene. Eller få gjort alvor å skrive ut i stort, kanskje jeg ser den da.
:-)

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu