Ekornape
Liten beboer i Dyreparken i Kristiansand
Ok. Var veldig mye bevegelse hos disse apene, så er fornøyd med å ha fått et skarpt bilde. Liker blikket og posituren til apen, samtidig som jeg synes mønsteret fra nettet gjør det litt mer interessant. Skulle gjerne hatt øyekontakt med apen.
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds
  • Canon 70-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329798} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Helene L.

Hei!

Enig med deg i at det hadde vært bra med øyekontakt - men på en annen side, uttrykket du har fanget her vitner om en litt blyg apekatt. Måten den holder i nettingen/gjerdet på forsterker uttrykket. Det gjør seg i svarthvitt. Hvis jeg skulle kommet med en mulig endring, måtte det vært at blitzlyset ikke traff så direkte.
Avsluttet .

Jeg fikk lyst til å stjele apen hjem til stua mi. Var et pent bilde, å en nydelig skapning, men liker ikke se han bak gittere så fikk lyst å være ape supermann å redde han, det jeg ser i øynene hans, en trist ape. å det skapte et følsomt og pent bilde.
Synnøve L.

Hei!
Tusen takk for kommentarene! Jeg må bare understreke at apen overhodet ikke var innestengt. Nettingen var bare på sidene av en gangbro de hadde fra huset sitt og til et stort område med trær hvor de løp fritt :) Bare for ordens skyld ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu