Ypsilon in Blue
Gangbruen over Drammenselva i blåtimen
Bildet inngår i albumet Drammen - Photos from Drammen and District
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-07-31 22:16:46
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 10-20mm F4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger268
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330558} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Fredrik B.

Hei

Stilig dette. Har ikke sett så mange bilder av ypsilon fra denne vinkelen. Utfordringen med bilder fra denne siden er at det kan være mange små forstyrrende lyskilder fra veien bak og fra husene i åsen.

mvh

Fredrik
Tone A.

Hei Ann
Her har du ikkje hatt det lett når det gjeld alle lysa i bakgrunnen. Men du har fått fram gangbrua med sine linjer i ein diagonal som leiar blikket bakover kor hengebrua gjer ein brå sving. Vaiarane som hengebrua er festa får fram diagonalar med fint lys.
Men det kraftige lyset i elva under brua kunne du ha dempa litt, slik at refleksjonane av brua fekk dominera litt meir.
Lysa i åsen bak vaiarane kunne vore fjerna også. Men elles eit flott bilde av Ypsilon sine linjer over Drammenselva med stor dybde og fine blåtonar på den rolege himmelen.
Men kva med eit kutt i høgresida slik at lysa og huset forsvann ,og dei vertikale bæresøylene på hengebrua blei mindre midtstilte?
Du har fått fram dei elegante linjene til Ypsilon i blåtimen på ein fin måte, men litt kloning må til.
:) Tone
Roger K.

Hei hei, Ann!
Flott byggverk dette som absolutt fortjener noen turer til å feste på brikken. Her er sikkert mange muligheter av forskjellige ståsted og vinklinger. Nå har du valgt dette ståstedet og synes du har behandlet dette bra. Du har tatt godt vare på diagonaler og gjentagende diagonaler i speiling. For å få denne blåfargen er det jo en viss tid på døgnet det er ideelt å fange dette inn. Litt naturlig at det da er tent noen kunstige lys rundt om. Hovedbæreren i bilde som er brua har du fått fint frem og bilde står seg meget godt. Flott levert både teknisk og komponert.

Mvh Roger
Jarle S.

God kveld,Ann
Lekre blåtoner i et fint komponert bilde.Dette var lekkert,Ann.

Jarle
Ann T.

Hei og mange takk til alle for kommentarene og forslag. Jeg har tenkt på hva har vært skrevet ang. lys i åsene, men jeg føler selv at det vil være for livløs hvis jeg tar dem vekk. Bildet var tatt på en fin juli natt langt etter solen hadde gått ned - kl23:00, så det var en del gate lys osv som var der naturlig nok. Ser at jeg skulle kanskje har dempet lyset under bruen som du sier Tone, men det er ikke lett å gjøre uten at det ville se unaturlig ut. Det var en ganske skarp refleksjon på det stille elvevann, og det blir en viktig del av bildet for meg.

Mvh. Ann
Avsluttet .

Hei Ann
Synes dette ble et veldig rent og pent bilde fra et motiv som jeg nok ikke kjenner noe til.
Men det kan se ut som at du nøye har valgt din standpunkt for opptak. Og det for du betalt for med den fine linjeføringen som ligger i bildet med denne broen.
Et spennende og fint motiv, som jeg synes du har håndtert veldig bra.

Det er kun en liten ting som jeg vil pirke på som ødelegger helhetsinntrykket: Nå er det jo så greit å ha PS, så slipper du å springe rundt til alle hustander oppe i fjellskråningen for å be dem å slukke lyset:)

Klon dem bort er min mening.

Det sterke lyset under brua synes jeg bare forsterker bildets gode kvalitet.

mvh arild
Ann T.

Hei Arild og takk for hyggelig kommentar. Jeg har lagt ut en ny versjon med en del slukket lys. Tok ikke lang tid å løpe rundt til alle hustander... Bedre? Er ikke sikkert meg selv.

Mvh. Ann
Avsluttet .

Hei Ann
Ja så enkelt vi har det idag:)
Synes det ble mye bedre jeg da. En får full oppmerksomhet på hovedmotivet uten forstyrrende lyskilder.

Nå ble stilrent, noe som dette motivet fortjener. Har sett andre bilder også av denne brua, så det må ha blitt et yndet motiv i Drammen.

Bra slukket Ann

mvh arild
Tone A.

Hei igjen Ann
Arild ville ha sløkka alle lysa i bakgrunnen, noko som gir eit mykje rolegare uttrykk i v2 kor linjespelet på brua får dominera bildet meir. Det er nokre lys igjen som må få vera der, og gi litt lys.
Du har fått fram ei stille stemning i blåtimen kor blåtonane også er på gangbrua. Flott eksponert og med ein diagonal linjeføring som gir fin dybde.
:) Tone
Svend Wiig L.

Hei Ann!

Godt bilde av vår nye severdighet Ypsilon i Drammen!
Likte blåtonene samt lysene i åsen jeg!!

Mvh Svend
Ann T.

Tusen takk til Arild og Tone for nye tilbakemeldingene. Takk til Svend for hyggelig kommentar. :-)
Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu