Notre Dame
Siste kvelden i Paris denne ferien. Me gikk forbi Notre Dame, og vart verande utanfor ei lita stund. Nokre unge herrer viste fram imponerande kunstar med brennande slegger og andre reidskapar. I tillegg fikk eg tid til å knipse nokre bilete av den berømte katedralen på kveldstid.
All kritikk tas imot!
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF-S 10-22 USM
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/11
  • Lukker5s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_330786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bodil Kristine F.

Flott lys og stemningsfullt. Herlig blåfarge på himmelen.
Ser ut som bildet er tatt fra ganske lav vinkel. Det gjør seg ofte... men synes her at forgrunnen blir for dominerende på bekostning av katedralen, som jo er hovedmotivet.

Mvh Bo
Stig Eri M.
Takk for kommentar Bodil.
Vinkelen er valgt fordi eg ynskjer å variere litt frå den typiske turismotiv fella.
Teksturen på steinbenken samt mannen i framgrunn er etter mi meining med på å sprite opp bildet litt i forhold til om dei ikkje hadde vore der.
Eg har nokre fleire eksponeringar med varierande lyshetsgrad. Syntes denne vart best
Håpar på meir konstruktiv kritikk!
Lars J.
Dette er jo veldig sen kritikk, men har akkurat lagt ut et bilde av Notre Dame selv og søkte av interesse opp "varianter". Synes kritikken til Bodil er bra. Du har gjort fint arbeid med forgrunnen, men det går absolutt på bekostning av hovedmotivet. I mine øyne er Notre Dame bakgrunn i dette bildet. Det er forgrunnen som er "bildet".
Bjørn T.
Kontrast og farger er bra men kutt bort 1/3 av bildet i underkant og det blir langt bedre. Helst skulle det til gjengjeld ha vært litt mer over når du kutter under.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu