Cowgirl Wanja
Litt Cowgirl setting med fint lys.. Synes nå jeg da,., Cool bukse, samt flott modell..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-02 23:09:57
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-08-02 23:14:10
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D-70
  • Nikon AF 80-200ED
  • Brennvidde80mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
June V.

Hei!
Dette var et koselig portrett med en søt modell. Fint med stokkebygd vegg som bagrunn, nydelig lys på hele bildet og nydelige hudtoner på jenta. råtøff bukse ja. Har sans for westernstil. Men hadde likt og sett det i sepia elle sort hvitt slik det andre bildet du har lagt inn i sepia. det var også nydelig.

Mvh June
Arve Herman T.

Takk skal du ha for din kommentar June.. Da er de der i S/H og Sepia.. Hadde de klare men fikk ikke tid før i dag.. Smil...

men takk for kommentaren i hvertfall... Mvh. Arve
Avsluttet .

Jess et fint bilde med nydelig modell:-).. Litt for mye softet, hadde kanskje vært bedre om du kun softet huden og ikke tømmerstokker osv muligens og hadde gjerne sett litt mer blikk kontakt.
Arve Herman T.

Hei der Jan Petter.. Tusen Takk for din kommentar og mail... Jo da du er inne på noe der.. Smil.. Men jeg vet ikke, men jeg elsker dette selv med softet bilde.. Er nok inne i en slik stim om dagen.. Men man lærer vel med tiden heheheh..

Mvh. Arve Herman Tangen
Johan Mathis G.

Flott bilde, flott modell.
Uten å hefte meg opp i detaljer på en sådan dag :-)
Helheten ble flott. Bra alle versjonene, men bedre med s/h og best i shepia :-)

Mvh

JMGaup
Johan Mathis G.

Har kommet tilbake til dette bildet igjen :-)
Er noe undrende til at dette ikke er anbefalt, sett i forhold til hva som anbefales.....
Tror ikke jeg som ikke betalende kan anbefale dette i praksis, men her får du hvertfall ,im ''anbefaling for sepiaversjonen :-)
Komp, lys, blikk og teknikk... Gjenomført.
Toppklasse i denne sjangeren!

Mvh

JMGaup
Arve Herman T.

Takk JMGaup... Sette pris på din kommentar twice.. Smil.. Alt som er positivt er bra.. Men det er de negative man lærer av, så kanskje jeg da har fått noen negative kommentarer tidligere, så har jeg kanskje lært litt da hehehe.

Synes selv dette er ok bilde og modellen så meget vakker... Så jeg kommer til å jobbe mer med henne.. Så det ser jeg frem imot..

Men tusen takk til alle som har sett på bildet og en spesiell takk til dere som har kommentert dette.. Jeg har nok langt å gå for å komme opp i det øverste sjiktet.. men man må jo lære å gå før man kan løpe.. Ikke sant?

Mvh. Arve herman Tangen
Øistein W.

Synes dette er pent, faller nok for v3.

Mvh.
Øistein
Arve Herman T.

Hei der Øystein. takk for din kommentar.. Det var meget hyggelig... Jo jeg også elsker Sepia.. I hvert fall i noen settinger.. Så da er det jo hyggelig at man da treffer selv også... smil..

Men tusen takk nok engang..

mvh. Arve
Geir E.

Likte best bilde med farger....den flotte modellen må ytes full rettferdighet! Liker skarpheten i bildene dine, miljøene du plaserer modellene i, og nydelige jenter! Bare fortsett du!
Arve Herman T.

Takk Geir for din kommentar til dette bildet.. Hun er flott som bare det, så jeg gleder meg til nestegang hun da kommer på en Photo Shoot.. Så tusen takk skal du ha for at du la merke til dette bildet..

Mvh. Arve Herman Tangen
tomas s.

Hei Arve. nydelige bilder. du fanger oppmerksomheten bra i dine bilde.

Wanja har du fått til veldig bra bilder av.! kjenner henne personlig å må si jeg missunner deg å ha fått ta bilde av henne. hun har etter min mening et veldig vakkert og likende utseende

håper fler av henne dukker opp i fremtiden.

Mvh Tomas
Duy P.

Kjempe flott modell med fine plassering iht bakgrunn (trehuset).
Ingen tilføying ang lyssetting og farger.

Liker alle 3 versjoner.

V1, detaljer i farger for dagens still
V2, pent i klassisk s/hv still
V3, flott i oldfashion still

Arve, vet ikke om Vanja kunne sitte litt mer avslappet. Kanskje hun var søt trøtt og slitten etter en lang arbeidsdag med gården. Vil kun hvile seg mot treveggen.

Fortellende og ren Texas hverdag dette.

mvh duy
Arve Herman T.

Hei der Duy.
takk for din flotte kommentar til dette bildet av Wanja.. Hun har ikke treningen, men den kommer. Så hun vil da være med på flere slike shoot, men jeg ser det samme, men da etter at bildet er tatt og hun er da reist hjem hehehe.

Men vi skal gjøre det bedre neste gang.. Ok-- Pluss at der var en annen fotograf som stod der du ser hun da ser på han. Så jeg var bare litt mer på siden på dette bildet heheh. Snik foto.. Men vi får til noe bedre siden..

Mvh. Arve Herman Tangen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu