Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger243
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Svend Wiig L.

Hei Stig Børre!

En liten gutt men med store drømmer, i en stor verden som står og venter på ham rett utenfor!

Godt fortellende, som oftest fra deg SB, gir bilde det vesentlige utenom tekniske ''dupeditter!''

Mvh Svend
Torbjørn K.

Jeg drømte om å bli pilot da jeg var liten, så her kjente jeg meg umiddelbart igjen. Herlig enkel og elegant komposisjon, som muligens ville blitt enda bedre uten den grå bagasjevogna. Jeg kunne kanskje tenkt meg noe mindre dybdeskarphet, slik at bildet hadde blitt enda mer ''drømmende.'' Jeg er litt usikker på om jeg ville tatt med toppen av vinduet her. Den gir jo bildet fin symmetri, men jeg synes kanskje den er unødvendig. Gutten er veldig fint plassert i bildet.

Torbjørn
Avsluttet .

Hei
Du vekker min interesse igjen. Godt komponert som kan gi oss betraktere mange forskjellige assosiasjoner.
Rent teknisk så synes jeg at denne litt overeksponerte utedelen passer fint til miljøet med gutten, gulvet og taket inne i venterommet.
Synes du har eksponert greit i forhold til gutten også, som er litt delvis siluett-preget der han står og drømmer, venter osv osv.

mvh arild
Roar G.

Liten gutt, stort vindu, stor verden og store muligheter!
Bildet kan selvfølgelig tolkes på flere måter, feks har kanskje gutten nettopp sagt adjø til noen som skal være med flyet, og det store vinduet og verden er kanskje litt for stort akkurat nå.
Et flott bilde som gir flere muligheter for tolkning:)
mvh Roar
Ivar B.

Du greier å skape en fortelling igjen, og mange av kommentarene over ser mye av det samme som meg. Komposisjonen fungerer. Den tverre vinduskarmen oppe må være med. Liker hvordan du presser elementene ut i hver side av bilde, det skaper linjer og spenst i bildet. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger :-)
Fine assosiasjoner også.

StigB
Geir F.

Et godt fortellende bilde trekker godt opp.
Men: Kjedelige farger og ikke så veldig spennende komposisjon i bakgrunnen gjør at bildet rent visuelt ikke fungerer så godt som mange andre av dine bilder.
-fløde-
Espen A. I.

Fin stemningsgiver. Liker guttens plassering, tydelig dypt i sin egen fantasi om flymaskiner, bråket og alt det stor en flyplass medbringer. Fint presentert.

E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu