Er litt usikker på om dette fungerer. Ber om 100 prosent ærlige kommentarer.
Bildet inngår i albumet Østen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331679} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
anders s.
jeg for min del elsker miljøbilder,så ja for meg så funker dette meget bra
litt av et miljø du har fanget den inn i her
men min skjerm er bittelit for lys,og det er på grensen til å bli for mørkt på skjermen min,så kanske det må lysnes litt til dem som har kalibrerte skjermer
er det lov å spørre hvor det er tatt?
mvh anders
Per Einar G.
Første intrykket var at apen var litt langt unna....men på den annen side så er det et spennede lys mellom trær/bladværk og de store dimensjonene i de dype skogene virker bekreftende ved denne tagningen og jeg synes det fungerer på et vis.....tja!

Kunne ønsket noe mere skarphet

Mvh

Per E.
Avsluttet .
Et annerledes ''apebilde'' med mye miljø. Synes det gir en fint innblikk og inntrykk av situasjon og sted.
Thorkild L.
Jeg synes dette er et veldig, veldig spennede bilde. Det vekker nyskjerigheten og favner en stemning som er impressjonistisk og litt eventyraktig. Eneste jeg har og utsette på det er for mye tyngde nede til venstre.
Liv F. D.
Jes synes dette ble et stilig bilde. Jeg likte Lyset som skinner gjennom. Spennende med apen som har satt seg godt tilrette midt i det store treet. Synes alikevel grenen som kom nærmest i bildet (nede til venstre) tar litt for mye oppmerksomhet.

mvh
Liv '')
Helene N.
Jeg synes bildet av treet er veldig vakkert. Liker blandingen av lyse og mørke partier, masse fine linjer, liker at mye av treet er mer diffust. Så jeg lurer litt på om apen i det hele tatt bør være der? Enten mer/større ape, eller ikke noe ape i det hele tror jeg. :-)

Hmmm - kikker litt til, blir kanskje litt kjedelig uten ape?
Uansett, jeg ble facinert her.
Helene
Thorbjørn R.
Tusen takk for kommentarene.

Bildet er tatt i regnskogen, helt nordøst på Borneo. Skapningen i midten er en neseape (eng. proboscis monkey).

Jeg var, som sagt, litt usikker på dette bildet. I utgangspunktet liker jeg dette godt. Jeg synes det får fram dimensjonene i de enorme regnskogtrærne (kanskje særlig på grunn av apen) - og jeg liker måten lyset flommer inn imellom trær/greiner. Men jeg var likevel usikker på om selve opplevelsen av å være der har smittet over på opplevelsen av bildet.

Jeg tolker responesen slik at dette er en brukbar miljøskildring, uten at det engasjerer veldig.

Jeg er for øvrig enig med Per Einar at det er litt å gå på mht skarpet, og da kanskje særlig slik at selve apen burde vært skarpere.

Jeg ser også synspunktet til Thorkild og Liv om at greinen til venstre blir litt dominerende, men jeg synes vel selv at det ikke er noe problem her. Uansett takk for nyttig tilbakemelding.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu