Mor&Barnet
Dette bildet ble tatt i Varanasi i India...som også blir kaldt dødens by. Dette bildet reflekterer døden, på en fin måte...Kalven lå død i flere dager, men moren fortsatte å passe på den, snuste på den gjentatt med noen timers mellomrom...føler bildet fanger dette.
Jeg er glad i å ta bilder, og hadde satt stor pris på all tilbakemelding om det er risk eller ros, så jeg kan bli bedre.

Takk.
Utstyr
  • Canon eos 400D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331680} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders N.

Synes dette er ett sterkt bilde. Stemningen er bra formidlet. Godt eksponert er det også. Liker det selv om det er fra en lite hyggelig situasjon.
Amir David A.

Takk skal du ha ;)
Det satte stort inntrykk på mg, når det ble tatt...og jeg glad jeg har klart å formidle litt av denne følelsen videre...
Takk for kommentaren.
Øyvind A.

Sterke saker, fin formidling.

Jeg synes bildeflaten er disponert på en fortreffelig måte, med den døde i sentrum og moren inn fra siden. S/h er et naturlig valg her, og kontrastene og renheten i flaten gir det hele et litt grafisk preg.

Det er ikke ofte jeg kommenterer på galleriet, men dette bildet grep tak i meg.

mvh
Ø.
Amir David A.

Dette er første gang jeg legger ut bilder jeg har tatt, så det er utrolig morsomt å høre de når andre enn mg selv.

Takk for fin kommentar, skal dra det videre med meg på mine neste bilder jeg tar.

Takk.
Solveig F. K.

Hei Amir. Syns det var et gripende bilde som formidler at selv dyr kan ha følelser. Liker godt komposisjonen og at det var svart hvitt.
mvh Solveig
Kine B.

Veldig sterkt bilde det her. Skulle jeg forandret på noe, så ville jeg nok tatt vekk kloven til moren som såvidt synes til høyre på bildet. At fokus ligger på kalven er veldig flott. Om man skulle laget en annen versjon, så kunne man kanskje fokusert på morens berøring av sitt døde barn, altså beskjære det så berøringen kommer i sentrum.

Virkelig flott bilde.
Amir David A.

Var mye død i Varanasi, lik fløt i elven...mennesker ble brendt på bål...men alt ble så groteskt når j så bildene i ettertid...utenom dette, der følelsene kom vistes....

Har et bildet der kloven ik kommer frem, men j synes kloven fikk frem den nølene moren, som ik vil nærme seg kalven, men som likevel strekker seg etter den...halsen kunnen ik strekkes lenger frem...når den ble tatt vekk ble det mer en mor som snuste...Vært litt ambivalent til kloven...
Kine B.

Kjempeflott at du har begrunnelser for dine valg i alle fall :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu