en småtrøtt pip pip
denne fuglen traff jeg på i går,tok noen bilder av den da den satt inni sivet,plutselig så jespa den,og jeg rakk å ta 2 bilder av det før den føyk videre
Utstyr
  • canon 40d
  • 300mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger382
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Avsluttet .
Nettopp våkna denne her:-)
Liker at du har plassert den midt i miljøet,mellom gress og strå og litt gjemt.
Syns den er fin og at du har fått et fint bilde av den:-)
Hilsen Tone!
Ole Petter .
Hei Anders
Flått med miljø bilder, liker det best da man kan leve seg mere inn i bildet.
men det var synd att noe siv kom i veien,(Eller kanskje ikke) :-D

Hilsen Ole Petter
Anne-Lise S.
Der sitter den og gaper etter mat! Fint og fortellende artsfoto dette, der du velger naturens naturlige innramming. Det gjør seg godt her, og skaper samtidig en myk og mer diffus omkransning av den vesle fugleungen. Godt med skarphet på den, og svært fortellende. Strået bakenfor forstyrrer litt.

Anne-Lise
Henning G.
Hei igjen. Du fortsetter ''nattarbeidet'' ser jeg :-) Fint bilde tatt i en ''aktiv'' situasjon. Synes det ikke gjorde noe med sivet. Mvh Henning
Per T.
Hei Anders. Et flott bilde av fuglen i sitt naturlige miljø! Den kommer klart frem med fint fokus i et noe dempet lys. Gjør for min del ingenting med noe vekster foran fuglen. Det understreker miljøet den befinner seg i samtidig som det gode fokuset du har på hodet gjør at fuglen trer klart frem i bildet som da blir meget flott. Mvh Per
Adrian Dyrhaug G.
Hei Anders!

Et artig fanget bilde av denne søvnige småpippen!
Synes det duse sivet både i forgrunn og bakgrunn skaper fin dybde og en god stemning. Den svake grønntonen i bildet er naturlig og passer motivet meget godt.
Plasseringen av fuglen i bildet er meget god og utsnittet rammer motivet godt inn. Likte dette godt!
Du må ha ei fortsatt fin fotouke!!

mvh Adrian Grande
Tommy S.
Heisann

Godt fanget av gjespende fugl.
Miljøet rundt er bare positivt. ingenting som tar oppmerksomheten bort fra fuglen. God skarphet og fine detaljer på selve fuglen.

Tommy S
Avsluttet .
Artig fanget av gjespende pip pip Anders.
Ja alle kan bli trøtte en gang i blant.
Fint miljø og godt fanget av fuglen. Gode duse farger.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Martin Due H.
Artig bilde av en fugl som byr på seg selv. Syntes det hvite over hodet og det skarpe sivet til venstre forstyrrer mer enn sivet i forkant, men det var sånn det var der og da. Når det er sagt ... i miljø for meg betyr nettop det. Det er fuglens adferd som gjør bildet.

Mulig jeg tråkker i salaten her nå, men jeg trodde fugler ikke gjespet slik som oss. Enveis kontinuerlig lufttransport over lungene gir ikke samme trang til uttømming av CO2 som hos pattedyr. Jeg mener at denne gapende adferden kommuniserer ''jeg vil være i fred'' (ikke for å kritisere ditt nærvær, det kom det jo et artig bilde ut av). Vi ser det ofte hos tamfugl.

Kjell Sigurd S.
Synes dette ble bra. Sløret i bildet er positivt i den forstand at det styrker inntrykket av at fuglen befinner inne i et villniss av bladverk. En slags fuglepaparazi :-) Flott sangpositur og et kledelig miljø.

Kjell S
Johan Mathis G.
Hei,

meget flott miljøportrett av pip, pip
Her har du utnyttet miljøet rundt perfekt. Kunne tippet over og blitt et rotete bilde, men her fungerer det som bare det, og viser fuglens ''hjemmemiljø'', fortellende og fornøyelig.
Ang. komm fra MDH; det er nettopp slike bilder som ''ikke er riktige'' som gir ekstra piff innen fotoverdenen, der man både kan tolke og tenke seg bort, også gir det jo bilder en humoristisk snert :-)
Ikke for å ''tukle'' med sannheten, men slik jeg ser det..:-)

Mvh

JMGaup
Knut Børge S.
Et fuglebilde som skiller seg ut Anders! Du har fått til en nærhet til motivet som på en ypperlig måte formidles til beskuere. Dust og fint, skarpheten er på plass, og at den sitter der og jesper er ekstra pluss.

mvh KBS
Liv F. D.
Hei Anders.
Vakkert av den lille tassen som sitter og skriker etter et eller annet. Nydelig skarphet og flott presentert.

mvh
Liv '')
anders s.
tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bildet mitt

martin- egentlig så har jeg ikke så mye peil på fugler,men for meg så såg det virkelig ut som at fuglen gjespa,for det kom ingen lyd,og den gjorde det bare en gang (ca2 sek)
men som sagt så har jeg ikke peil:-)
mvh anders
Fredrik S.
Heisann Anders!

Fint av småfuglen i buskaset!
Det gule strået ovanfor hovudet forstyrrer litt, ellers syntes eg greiner og busker i dette bildet hever det. Artig positur.

Mvh Fredrik S
Jarle S.
Fin og artig situasjon du har fanget her,Anders.God skarphet og fin miljøskildring.
Dette viser at det går an å få fine fuglebilder uten at det er planlagt på
forhånd.

Mvh
Jarle
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu