Sanitærutstyr i solnedgang 2
Bildet er tatt i Sandnes 5. august 2008 kl. 20:06.
Bildet inngår i albumet Gatefotografi -
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Live F.

Fysj og fysj!
Det så ikke mye delikat ut. Hva er det forresten? :)
Nina C. K.

Hallo igjen, Live. Jeg visste at dette ville vekke avsky hos enkelte, men det er ikke så ille som det ser ut. Dette er basen for den lavtspylende klosettsisternen som ligger på bakken midt på bildet ''Sanitærutstyr i solnedgang'' som du nettopp kommenterte på bildekritikken. Jeg synes at det var interessant å se hvordan en ''halshogd'' do ser ut inni, med utsparinger for boltefestene og to utløp for vannet. Det brune er bare inntørkete rester av rent, men rustfarget kildevann. Dessuten synes jeg at formene og fargene er en vakker komposisjon i all sin enkelhet. Helt naturlig og hverdagslig.
John B.

Hei Nina
Ja motiver finner vi over alt, alt kan nok ikke henges på stueveggen, eller kan det det??
Uansett så er det artig å se alt du finner på din vandring...
John B.
Yngve Sem P.

Synes ikke dette er det minste ubehagelig å se på, men en morsom detalj. En klassisk Mikke Mus-dass, har du sett ! :)
Nina C. K.

Hei John. Jeg tror nok at motivet kunne fatte interesse hos et engere publikum som gjerne ville svi av noen grunker for å kunne plassere et slikt bilde over sofaen, hvis de bare ble overbevist om at dette er noe som det ikke går tretten på dusinet av? Ellers små måtte da dette bildet være midt i blinken til å henge på veggen bak do. Særlig hvis rommet er fliselagt, og golvet har teglfliser i matchende bruntone...
Nina C. K.

Det er så sant som det er sagt, Yngve. En riktig klassiker!
Det kommer bare an på øyet som ser. Mikke-Mus-tolkingen var en artig variant, særlig på en kveld som denne, hvor jeg nylig satt og så på Kaoskontroll nr. 9 i reprise, med en dame som blant annet hadde samlemani på Donald og Donald-ting :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu