Sommernatt på fjorden
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-07 13:16:02
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D 300
  • nikon 18- 200 mm
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetTatt på frihånd fra båt. 500 ISO.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_331859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Monika Frisvold V.
Hei john
Her har du fanget en fin stemning fra Romsdalsfjorden. Vi har
vært heldige å kunne koset oss med noen slike kvelder...
Fine skyformasjoner og fine farger.
kunne tenkt å byttet tupperwerebåten med en fin (tre) seilbåt :D
tror vannlinjen heller mot høyre.
mvh monika
Tor Inge O.
Sommernatt ved fjorden av Kjetil Bjørnstad er en av de vakreste sangene jeg vet om og jeg ble derfor nødt til å klikke meg inn på bildet ditt. Bildet tiltaler meg absolutt både når det gjelder fargetoner og komp. Flott bilde
Terje S.
Vakre farger og en båt plassert i det gyldne snitt mellom Oterøya og Julsundet. Det kan bare bli bra det John. Båteier vil sikkert bli happy vist han får dette på veggen.

Terje
John H.
God morgen
Takk for kommentarene. Tror vannlinjen er i Water Monica. Men det er nok en fortegning i linsa som skaper en bue. Jeg er for klønete til å rette det opp digitalt. Tor Inge. Enig med deg i at sommernatt ved fjorden er en nydelig komposisjon. Oda og Jæger er nok ikke ombord i denne båten men de som var på fjorden sammen med meg var helt sikkert begeistret over stemningen. Brannsjefen (båteigeren) i Vestnes vil like dette bildet på veggen sin Terje. Han er jo så begeistret for slike farger. Nå går jo dette bildet glatt inn i klisjeskuffen og dermed inn i en glemt verden. Men pytt, pytt. Solnedganger fasinerer og begeistrer.
John
Terje S.
Du har helt rett i at objektivet ditt fortegner John men det er ikke uvalig sjøl på de dyreste objektiv. Feilen rettes lett i Ps som jeg vet du ikke er så glad i -men skal gi deg oppskriften.

Åpne bilde i PS. Trykk Filter-Distort-Lens Corretion. Du vil da få opp ett rutenett over hele bilde. Du drar da i spaken Remove Distortion til vannlinjen blir rett.


Lykke til

Terje
John H.
Hei
Terje, den fordømte ps- en vil ikke slippe meg inn. Jeg skulle gjerne prøvd meg mer på ps men nå få naboen til å hjelpe meg å løse problemet. Får spørsmål om kode. Jørgen kan legge inn på nytt dersom det ikke funker. Trenger litt tid også for å sette meg inn i det. Ellers har jeg masse på lager av bilder men må jobbe litt med motivasjon for å legge ut. Derfor blir det med klisjebilder foreløpig.
John
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, John. Fargene gir bildet en lekker sommerkveld romantisk stemning, og uttrykket er behagelig. Gløden i skyene treffer også, og bildet er helt greit komponert. Men jeg kunne også ha tenkt meg en annen båt, eller at den ikke kom så rett i mot. -Det er nesten så det kræsjer med stemninga, og at jeg føler jeg må flytte meg. Ellers så er det bare å gjenta; nydelig himmel.

vh ingebjørg
John H.
Hei Ingebjørg. Ser hva du mener. Har derfor lagt ut en versjon der båten ikke treffer deg. He, he.
John
Ann T.
Et vakkert bilde. Veldig stemningsfullt med herlig farger på himmelen. Jeg liker komposisjonen og synes ikke at det er så farlig at båten kommer rett mot oss. For meg er V1 best iht plassering av båten mot fjellene i bakgrunn.

Mvh. Ann
Per Harald G.
Flott himmel, der skyene lagar ein fin diagonal! God stemningsrapport dette!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu