En kvinne gråter
Bildet er tatt i Varanasi. På Dødens hotell. Der blir eldre sendt for å dø...Varanasi er en av indias 7 hellige byer...og det å dø der, gjør at man blir rekarnert sine synder...og sjelen blir fri. Dette bildet er tatt av ei kvinne som har spart nok penger til hotellet og ved som hun skal brennes med når hun dør...Hun satt og gråt for seg selv da jeg tok bildet av henne...et sterkt bildet for meg.
For meg ligger det mye følelser i dette bildet, spesielt med tanke på følelsene rundt det, og settingen det ble tatt i...les beskrivelsen...så jeg er vel subjektiv der...hadde vært derfor morsomt å fått noen objektive tilbakemeldinger fra dere ;)
Utstyr
  • Canon eos 400D
  • 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_332905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
tor åge s.

Kan ikke si annet enn at det er meget sterkt det du presenterer her.... anbefaling
fra meg.. mvh totto
Trine Alice R.

Bilde som sier utrulig mye det der!! Har selv vært der.. og vet godt hvilken følelser stedet og settingen gir. (til min store skuffelse fikk vi ikke lov til å ta bilder når vi var de) Godt bilde synes jeg!
Yngve Sem P.

Kan skrive under på at jeg forstår omgivelsene godt her. Portrettet er sterkt, men det er synd at lyset var såpass hardt. Uten de harde skyggene ville du hatt et sjeldent godt bilde, synes jeg :)
Aina s.

Et sinnsykt bra formidlet bilde. Føler med henne jeg. Blir provosert på hennes vegne også, noe er ikke helt bra tydeligvis. Sterkt bilde uansett settingen det er tatt. Det lyse feltet nede til venstre ødelegger litt, ellers liker jeg sort/hvitten.

Mvh Aina
Anders N.

Slenger med på overstående. Kjempe. Her var nok sv/hv det eneste riktige.
Anbefales
Amir David A.

Takk for fine kommentarer...Det helt klart vanskelig å se et menneske som ønsker døden så sterkt, at man tar inn på et 'Dødens Hotell'. Samtidig gråten hun, og ønsket ik penger når hun ble tilbudt det...det er noe ambivalent som gjør at jeg føler hun ik ønsker døden likevel...

Følte svart/hvit fremhevde furene i ansiktet, som viser et tungt levd liv, samtidig som d gjør bildet mer tidsløst...

Er enig i at den hvite flekken ødelegger når j ser d nå...så rediger bildet nå, og endrer på dette...

Hva synes dere om Moren&Barnet...et annet bildet j har lagt ut...jeg synes d r minst like trist som dette...

Takk for fine tilbakemeldinger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu