Nightwish og Anette in Levi
Nightwish gjør to konserter på Arena i finske Levi, der bandets nye vokalist Anette Olzon gjør sin debut i Nigthwish`hjemland, Finland.
Ikke samme operauttrykket som tidligere vokalist eller sterke vokal og mer melodiøst, men 2500 og undertegnede lot seg rive med :-) Dessuten var jeg losjert på VIP-losjen over hodene på tusener av hysteriske fans, så kan ikke klage på fotostandpunktet :-)
Til høyre i bildet den alltid energiske gitarist Emppu Vuorinen.
Oppdraget var for arrangøren, og bandet og arrangører var storfornøyde, og selv må jeg også si meg passelig fornøyd.
Men åpen for deres mening
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-16 10:35:02
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • EF 75-300 F4,0-5,6 III USM
  • Brennvidde250mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeISO 800
  • Nei
  • AnnetBrukte balkongen på VIP-losjen som støtte. Konvertert til s/h i PS CS2 og lagt til noe USM, justert levels og øket kontrasten til grensen...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Å heldige du:-)Nightwish er en av mine favorittgrupper........eller det vil si de var det iallefall da Tarja var vokalist,må innrømme at jeg ikke har hørt så mye på den nye vokalisten,men det må jeg kanskje gjøre noe med.
Syns bildet ditt er bra,konsertbilder er aldri lett,det er mange ganger vanskelig lys,og urolige folk,men jeg foretrekker alltid konsertbilder tatt uten blitz,slik at stemningen i konserten kommer fram,vil heller ha litt bevegelsesuskarphet i sånne bilder.Syns du formidler en god stemning her,utrykkene både på vokalisten og gitaristen er innlevende og bra.Kunne tenkt meg det litt nærmere,men det var kanskje ikke mulig.Liker iallefall bildet.Kunne også muligens tenkt meg et kutt på venstre side men er ikke sikker på om det gjør bildet bedre.
Hilsen Tone!
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte godt #1 her, og syns det er et godt konsertbilde som formidler energien og stemningen.

IAV
Synnøve T.

Hei Johan!
Et godt konsert bilde med dramatisk lys og skygge.
Jeg vet at utsnittet ditt er godt gjennomtenkt, men likevel vandrer blikket mitt opp i hjørnet til venstre mot der hodet til Jukka ''Julius'' Nevalainen
skulle vært...
Klarer ikke helt å bestemme meg om fargeversjonen eller den i s/v er best.

Ser på vinkelen at du har hatt ''kongeplass''!

-Synnøve
Johan Mathis G.

Hei Synnøve
Takker for at du kommenterte bildet.Regner med at det bare er ''''fansen'' som kommenterer slike bilder, og helt greit det.
Sorry for å skuffe deg mht Julius (fan av hans trommer..?;)
Men lysmestern under denne konserten la konstant på veldig kraftig lys mot meg og hele tiden over Jukka. Og det strølyset gjorde at jeg aldri fikk laga et komp der han ble med på de jeg zooma inn på scenen. Veldig sorry for det.
Da måtte jeg velge å gjøre kutt nøyaktig der, eller ta hodet med og får stygt lys som gav skjev komp...
Derfor...
Har noen bilder med han i bildet, men de er fra da jeg valgt å zoome ut og ha med mer, og ble ikke så spennende da :-)
Kongeplass, ja :-)
Takk også til Inger A.
Tone; Vil ikke kutte til venstre, da jeg tror jeg mister balansen i bildet da, mht. til lys-sirkelen fra spoten som vil bli kuttet da + Tama`en (trommene som ''synker'' med lys-sirkelen). Eller ville jeg nok kuttet noen cm, og prøvde faktisk det før jeg la ut :-)
'
Mvh

JMG
Georg B.

'Alle var storfornøyde'' - trommisen også, som ble et hode kortere?
Georg B.

Jeg ser ærlig talt ikke hva som er så spesielt med det bildet, særlig ikke med tanke på at du har fått salens beste plass og et par timer til å gjøre jobben. Var dette det beste du tok?
Johan Mathis G.

Det er helt greit det du

Alle var fornøyd med bildene = logisk når de kjøpte dem.
Skriver i teksten min at kraftig lys bak Jukka umuliggjorte å ha ham med når jeg zoomet inn (til TROSS kremplass), men har plenty med bilder der han er med når jeg bruker litt større utsnitt...
Jeg selger de beste bildene og legger de således ikke ut her - for evt å styrke egoet mitt... som jeg absolutt ikke behøver.
Lever av bilder, i motsetning til flertallet her.
Har også begynt å ane hvorfor profilerte fotografer dropper av forumet...
Tåler din kritikk, til tross for at den bare inneholder en liten dash kontruktivitet - uten å påpke hva som er galt, uten det manglende hode - Resten minner om syrlig barnegulp...

JMGaup
Tove H.

Energifyllt dette! Bra av vokalisten stående mellom gitaristen og sin egen skygge. God dybde - fra publikumhendene/fingrene foran - til frontfigurene - til kassen med trommis og - sett - og til slutt ut i røyk og den velplasserte mørke ''firkanten''/flaten oppe til høyre. Liker flatedelingen her - kompen er bra. Som sagt enerhgifyllt - med sterke kontraster. Jeg må innrømme at jeg ikke kjenner bandet, men skal gjøre noe med det. Gjør ikke allverdens at trommisen ble et hode kortere - passer sammen med den amputerte skyggen hennes. Bildet er en ok dokumentasjon. Denne kommentarern sier ikke noe om å endre noe, fordi jeg synes helheten er god nok. Og da ser jeg stort på det. Punktum.
Hilsen Tove
Johan Mathis G.

Antagelig like stort som dem som kjøpte de inn og var begeistret...
Og hva gjelder "grei dokumentasjon" tar jeg det med en klype salt, når jeg ser hvilke andre bilder du "hyller" - og da får det gå på kontoen for inkonsekvens/vennekritikk/uvitenhet - velg sjøl.
Takker for det andre.


JMGaup
Tove H.

Det er forskjell på involverte som selvsagt er fornøyd med en så flott "rapport" fra deg - og oss andre. Derfor skriver jeg ok dokumentasjon - bildet er vel primært ment for folk som kjenner bandet.. Det ligger ikke noe negativt i det - vær glad for at jeg brukte mye tid på å vurdere bildet ditt - det hadde jeg ikke giddet om det var uinteressant!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu