Det var ein av desse kveldane...
Vest av Lykling, Bømlo
Bildet inngår i albumet Bømlo -
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333495} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Ja Per Harald. Dette sitter som et skudd. Perfekt. Du er flink til å komponere bildene dine, og når det tekniske sitter så blir det flotters.

Fin likevekt i bilde med båt og ''sankthansbål'':) Dette og land ligger perfekt i siluett og flateinndelingen liker jeg veldig godt. Sjøen er rolig med små krusninger, og himmelens farver speiler seg.

Skylaget er et kapittel for seg selv. Enormt flott skue med alle disse flotte skyene i mange farvevalører og mektig flotte former.

Meget rent og pent bilde hvor gjennomgangstonen er vanrette linjer både på himmel og land/hav.

mvh arild
Avsluttet .

Hei! Nydelig kveldsstemning, fint med de mørke fjellene. Fargene er nydelige. Båten fint plassert og et nydelig lys. Vakkert bilde. Mvh Liselotte
Øyvind S.

Velkomponert fint bilde, synes himmelen ble spesielt flott med varme fargetoner står fint til tittelen, ildskjæret til høyre gjør det ikke mindre vakkert.... et bilde man kan se lenge på og nyte.... meget bra.. anbefales
mvh Øyvind
Per-Ivar L.

Nydelig bilde. Flott farge på himmelen. Dette er et bilde som blir bedre jo mer man ser på det. :)
mvh PIL
Ole-Kristian T.

Vakkert landskap med nydelig lys og flott lys på himmelen. Fine vannrette linjer i bildet. Vakker silhuett av fjellet, som dog tangerer litt mye horisonten. Fint med båten der bak som skaper dybde. Bra :).
Anne-Lise S.

Deilig kveldsstemning. Kunne gjerne sitti der og ha dette synet foran meg. Ville ha reist meg litt og hatt en noe høyere kameravinkel slik at toppen på berget der inne ikke gikk over vannlilja dog. Gode silhuetter. Fint med båten som er godt plassert, og i tillegg er den dybdeskapende. :-) Himmelen er et skue for øyet!

Anne-Lise
Per Harald G.

Takk for alle kommentarane!
Ja, eg ser at landet tangerer horisonten ein del, men eg kom meg ikkje høgare der eg stod :)
Tore N.

Fin kompostion och riktigt bra färg på himlen. Riktigt fint.

Mvh//Tore
elin a.

Nydelige farger. Stemningsfult.
elin
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu