Utstyr
  • kamera
  • objektiv
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger954
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Lars-Anders M.
Det er befriende å se slike bilder som dette. Her er det frihet fra ”fotoklubbregler” som, skarphet, gyllne snittet med mer. Her er det kun fotografens kreativitet som gjelder. Slikt liker jeg. Herlig miljøportrett.
Mvh
LAM
Ivar B.
Bildet formidler etter mitt syn en litt melankolsk og guffen stemning. Personen ser trist ut, kombinert med et industriområde som ser stilt og nedlagt ut, så gir det meg en følelse av arbeidsløshet. Bevegelsen og uskarpheten forsterker stemningen i bildet. Likte dette. Mvh Ivar.
Avsluttet .
Enig med Lars-Anders. Absolutt.
Ketil K.
Liker din måte å anvende vidvinkel på, der du kombinerer elementer i forgrunnen med talende og kommuniserende elementer i bakgrunnen. Resultatet blir dynamisk og måten bildene er tatt på gir en forsterkende opplevelsesvirkning for betrakteren. Denne type bilder ER meget vanskelige, men du har virkelig taket på det! Jeg tenker bl.a. på ditt uværsbilde med paraply i front og skikkelser i regnvær i bakgrunnen, og ikke minst hjemmebilde med TV-speiling i stuevinduet og utsikt. Dette bilde er ikke noe dårligere og føyer seg fint inn. Meget høyt nivå, gjennomtenkt, spennende og inspirerende bilde! Ivar har satt bra ord på opplevelsen av innholdet. Egner seg som eksempel på situasjonsselvportrett ...
Synnøve T.
Jeg føyer meg til de applauderende.
Knakende bra utsnitt og godt formidlet!

-Synnøve

ps. Tror jeg kjenner meg igjen på location...?

Rune Edvin H.
Deilig at de ikke har revet alt der. Fikk lyst til å ta skikkelige bilder igjen når jeg så dette ;)
Anette O.
Inspirerende foto med spennende utsnitt. Liker at det bryter regler!

Anette
Merethe W.
FANTASTISK Å SE BILDER FRA DEG IGJEN.

Melankolsk og dystert, bra bruk av (u)skarphet.
Knut-Inge J.
For eit ansiktsuttrykk/sinnsstemning du formidler her! Bakgrunnen kunne nesten ha vore kva som helst.... Her står mange og mange slags ubesvarte spørsmål i kø. Får assosiasjonar til Bill Brandt.
Stig Børre E.
Stilig. Friskt og annerledes. Uskarpheten og komposisjonen fungerer meget bra. Jeg får mye av de samme assosiasjoner som Ivar.

StigB
Avsluttet .
Ansiktet gjør egentlig hele bildet her...uten det så hadde det blitt et uskarpt bilde av et skipsverft bare..
En trist person som kanskje går fra dette området med haller og kraner, som muligens er siste gang han ser de før de rives, og det bygges moderne arkitektur på stedet...s/h forsterker også inntrykket av fordums tider..bra dette Thorfinn..likte det..ikke den ''vanlige'' veggpryden heldigvis....

TM
Erik J.
Jeg trengte litt tid på dette, men styrken øker etter hvert som jeg ser på det. Et annerledes bilde hvor egentlig bare skyene er skarpe, ansiktet gir en hel del uten å være skarpt - mye fortelling i dette!
Trine S.
Hei Torfinn ;-)
Minner om et cd cover for litt trist, melankolsk musikk. Er vel FMV tenker jeg, men gir også assosiasjoner til gruveby, arbeidsløshet, england eller russland.
Godt utført!
Trine S.
PS: bør det ikke ligge i selvportrett?
Thorfinn B.
Ketil: Flotte ord. Interessant at du bemerker vidvinkelbruken. For meg er det vidvinkel som er selve fotograferingen. De andre bildene du refererer til har jeg ikke hatt her på FDN, men jeg vet hvor du har sett dem. Kanskje jeg legger dem ut her en dag....

Synnøve: FMV ja :-)

Rune. Ikke stort igjen der nå. Det du ser på bildet er vel det som er igjen… og mye av det er nå inngjerda og stengt av...! FMV er likevel fortsatt et sted jeg søker ro, ettertanke og inspirasjon...selv om FFK har tatt over mesteparten av det hærlige området.

Merethe: Og gjett hvem som er en viktig inspirasjonskilde til slike bilder :-)

Trine: Jo det er et selvportrett, men jeg ønsket kommentarer og synspunkter på bildet helt uavhengig av hvem ansiktet tilhører. Derfor kategori Diverse. Jeg liker ikke å plassere mine bilder i båser eller å gi noen form for bruksanvisning i form av tittel eller lignende Jeg ønsker bildekritikk av betrakterne helt uten at jeg påvirker på noen annen måte enn å vise bildet.! Forstå det den som kan , he he. er vel litt sær rundt disse tingene.

og ..selvsagt takk til alle andre kommentarer også :-)

Trine S.
Var vel egentlig ment bare som en kommentar til at jeg så det var deg. Ellers enig i at kategorier ofte er et herk.
Dag T.
Passe deppings stemning, mye på grunn av skjevhet og uskarphet.
Georg B.
Bildet og kommentarene bekrefter bare så inderlig godt at et skjevt og uskarpt sorthvittbilde med et halvt ansikt på tørre møkka skal bejubles som ''herlig rufsete'', ''befriende ukorrekt'' eller ''spennende utsnitt''. Skudd fra hofta, sier jeg.
Hvordan klarer man å lage et slikt bilde bevisst? Veive rundt med kameraet feil vei i hånda på ca 1/80 sek? Burde, som Trine er inne på, kanskje vært i selvportrettmappa (til kommentatorene, vel å merke). Herlig frekk satire over kvasikvasiene, Thorfinn, og de beit snøret tvert av.

Hehe.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu