Kjem an på auga som ser...
Liker bilete godt, spesielt utsnitt og fargeval. Skulle derimot ynskje at auga var sylskarpt! Nokon som har tips ifht til å skjerpe kun auga??
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • Canon EOS 350 D
  • Sigma ex multi-coated uv 62 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger169
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333758} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Stilig,kjempetøfft utsnitt,liker bare dette,det har noe:-)
Tone!
Øyvind S.

spenstig utrykk du viser her Jani, skarpheten på øyet har jo litt med orginalen å gjøre og fokus du valgte når du tok bildet, sitter ikke med noen orginal, fullt mulig å forsterke øyet ved å markere det å bruke levels eller selektiv color... enig med deg at det ville hevet bildet ...
mvh Øyvind
Avsluttet .

Morsomt med øyet som ser Jani.
Det grønne øyet matcher sminken, hun er vel klar for litt kroppsrubbing
med ''stoffet til venstre''.
Vanskelig å skarpe opp øyet da hun må se rett på, neida.
Har sendt et eksempel i posten.
Kreativ layout.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Jani F.

Hei Tone! Likte godt kommentaren din:) Av og til så liker ein eit bilete utan at ein heilt klarer å setje fingeren på kva som gjer det... kjekt at val av utsnitt falt i smak.

Hei Øyvind! Tusen takk for tilbakemelding og godt råd. Har ikkje hatt tid til å prøve ut forslaget ditt enno, men det kjem! :)

Hei Eivind! Takk for kommentar og tilsendte endringer på auga mitt. Lo godt av narren som plutselig dukka opp. Fantasien din er det ikkje noko i vegen med:):)

Takk alle sammen og ha ei fin fotoveke vidare! Mvh Jani
Terje J.

Herrlig utsnitt. Poeng du har om øyet, ja. Hadde selv noen øyne ute av fokus, og prøvde med diverse, bl.a. 'burn tool' og mere til. Ble noe bedre. Men som nevnt over er det nok orginalen det burde sitte på.
-for min del er det alltid noe slikt som glemmes, og da lærer man etterarbeid, samt man husker bedre på det neste gang.
Liker også fargespillet i dette bildet. sterkt og komplementært(der var et ord jeg ikke bruker ofte gitt...)

For øvrig stilig som bare det:)

mvh
TJ
Jani F.

Hei Terje og takk for fin kommentar:) Dette var eit spontant bilete så eg rakk ikkje å tenke meg så godt om, såg etterpå at fokus kanskje ikkje hamna der det skulle, men syns likevel at bilete hadde noko... derfor hamna det her;) Kjekt at det falt i smak:)
Helsing Jani.......:)
Tom T.

Tøft utsnitt:) Fargene er ikke helt min smak.

Likte det:)

TomT
Jani F.

Hei Tom! Ja, dette er vel eit utsnitt etter din smak;) Eg liker fargene godt sjølv, men slikt er jo alltid individuelt. Takk for fin tilbakemelding, glad du likte det:)
Mvh Jani...:)
Tove H.

Hei, Jani! Du er ikke redd for å eksperimentere og det er bra! Dette synes jeg det var noe med - men har vanskelig fpr å sette ord på det. Det åpne øyet - bakgrunnn med sine linjer.. - liker utsnittet godt! Har ikke noe imot fargene heller :)
Hilsen Tove
Jani F.

Hei Tove! Tusen takk for fin kommentar! Ja bakgrunnen gjorde ein del for heilhetsinntrykket, glad du likte det:) Mvh Jani
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu