Dobbeltbekkasin III
Bildet inngår i albumet - Norske fugler - - Bilder av arter som finnes i naturen rundt meg her i Namdalen.

De aller fleste av bildene er også tatt i mitt nærområde.
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma 300-800 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jóhann Á.
Hei Kjartan!
Veldig flotte bevegelser i vingene, men syns det ser ut som det er litt uskarpt ellers å...er det slik?
Liker omgivelsene også, ikke så sterilt som det ofte er på oppsatte bilder.

MvH, Johann
Ronny A.
Hei Kjartan.
Flott at du legger ut bilder med fuglens naturlige omgivelser. Har ønsket meg noe skarpere øye, men ikke så lett når den flakser slik:-)
Ønsker deg en flott kveld!
mvh Ronny
Per Harald O.
Morsom og flott stemning fra fjellet!
Kjartan T.
Takk for tilbakemeldinger. Det er nok litt bevegelsesuskarphet i hele fuglen Jóhann, den har noen merkelige, raske skjelvinger under spillet sitt denne skapningen. Selv synes jeg bildet viser litt av det typiske for en sik fugl på leik. Likevel er jeg usikker på om det fungerer for de som bare kikker på bildet uten å ha slike bakgrunnskunnskaper.

Det er derfor godt å få ærlige og rett fram kritikker, og det er greit å høre at noen synes hodepartiet kanskje da blir litt for uskarpt på dette bildet.
Leif Egil H.
Fint miljø. Dessverre bevegelses uskarphet i fuglen.
Flotte farger.
Bedre lykke neste gang
Aleksander M.
Hei Kjartan!
Et helt ok bilde, men dette synes jeg er dårligere enn de tidligere dobbeltbekkasinbildene dine. For det første synes jeg dette bildet mangler litt av den flotte stemningen du har i de andre - dette blir mer som en vanlig avbilding, bortsett fra bevegelsesuskarpheten. Jeg synes nok hodet er litt for uskarpt, effekten av vingene er bra, men du kunne nok brukt litt kortere lukkertid og fortsatt fått bevegelseseffekten. Det som er positivt er miljøet - det liker jeg svært godt. Som sagt ditt svakeste bekkasinbilde etter min mening...

Mvh Aleksander
Robin J.
Synes dette ble vel så bra som de andre du har vist. Vingene er jo bare helt herlig etter min smak. Bevegelse på sitt beste.Mvh RJ
anders s.
mangler littegrann på skarpheten på øyet,ellers så er dette bildet meget bra
terningkast4
mvh anders
Gunnar N.
Generelt et fint bilde og en fascinerende situasjon, men så vidt jeg husker har du presentert minst like fine bilder av dobbeltbekk. tidligere. Ser poenget ditt med øyet, men skulle nå gjerne likevel sett det skarpt. Uansett er dette spennende bilder til tusen.

mvh Gunnar N
Kjartan T.
Takker for nye tilbakemeldinger på bekkasinen. Har alt for mange bilder å velge i etter å ha vært på denne leiken, men det er godt å lykkes såpass etter en liten kveldstur på fjellet:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu