''Mamma, da!''
En liten visitt i min venn sitt studio. Ble feil iso ved en feiltagelse, men rettet det opp i converteren for så å ''ødelegge '' det igjen da jeg elsker svarthvitt bilder med ekstreme kontraster.
Jeg liker utrykket.
Bildet inngår i albumet svart hvitt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde22mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

god kontrast, fantastisk uttrykk! liker også gjennskinnet i ''gulvet''. også en flott hund for sånne bilder, siden den er liksom hvit og flekkete akkurat på de riktige steder..
Tom T.

Meget bra kropps holdning, likte det.

TomT
Dan S.

liker kontrasten i bildet(bra konvertering til b/w :) .God skarphet på hunden og spesielt øyet,liker også posituren da den lager en dybde og gir mer dynamikk i kompen.Svært velykket i mine øyne,BRA!

mvh Dan Sandmoen
Frank V.

Mynder er morsomme og lekne hunder som er artige å ha i hus. Svært fotogene, og elsker å være med på allslags tullball :-)

Liker vinkelen veldig godt, ned på gulvet og nært. Timinga er bortimot perfekt, for det ser jammen ut som hunden pønsker på noe...
Etterarbeidet og S/H-konverteringen er også vellykket. Jeg liker også den ekstreme kontrasten der bakgrunnen forsvinner i hvitt, uten at det hvite på hunden er utbrent. Hadde det vært min hund hadde jeg ønsket meg dette i ramme og glass!

-frank-
Anders K.

Sissel! Dette var HERLIG - utrolig uttrykk - skulle ønske jeg kunne se bikkja i bevegelse - du har jo fanget et meget bra øyeblikk - fototeknisk ser dette fint ut - på tross av ''feil iso'' som du sier! Mvh, Anders
Lars-Anders M.

Meget fint hundportrett. Bra arbeid er utført.
Mvh
LAM
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu