Morgenstund
Klokka nærmet seg 7, tok med en kaffekopp ut i godværet. Plutselig sitter gamle Blix på trappa, ikke helt våknet ennå.
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334145} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Bergliot E.

Hei Per Harald,
Flott morgenstemning du har foreviget her. Lyset tidlig på morran er fantastisk og får fremhevet fargene på en spesiell måte. Det sies at det på et godt bilde skal være noe man kan ''irritere'' seg over. Her måtte det være den taustumpen og skoa på trappa som skulle vært ''ryddet'' vekk om bildet sku være perfekt stilfullt i mine øyne. Men et kjempeflott bilde med mye stemning i.

Ha en finfin dag!

mvh
Bergliot:)
Kjartan T.

'Gjesp'' - Et skikkelig bedagelig bilde der jeg ser for meg hunden komme med sitt late gjesp om noen få sekunder. Bildet oser av ro og får meg til å tenke på det unødvendiget stresset disse dyrene ser at vi ofte driver med. Dessuten forteller det noe om en ny dag og nye muligheter for gammel og for ung, for mennesker og dyr, bare man tar seg tid til å kikke på herlighetene som finnes rundt oss.

Plastikksandaler og tau er flotte detaljer som kan gi meg mer tankespinn. Komposisjonen virker passe morgentrett den også:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu