Graset er grønt for ælle
KRITIKK mottas og tåles. Jeg er i læringsfasen. Vær ærlig med meg.
Utstyr
  • Canon
  • EFS 18-55 mm
  • Brennvidde21,0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334188} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .
Voff. Nei WOW heter det:) Men, hva skjer her da. Hvorfor har bildet blitt sånn.
Jeg vil ha mer info om teknikk, om det er noe teknikk? Trodde først det var et bilde med bevegelse i opptaksøyeblikket? Men ikke med den lukkertiden? Vel, ikke vet jeg, teknisk ubegavet som jeg til tider er.

Er det vinden som er så påtrengende i gresset. Veldig flott komponert med skigarden og grinda godt plassert i bildet. Gresset går over til mer brunt, nyklippet?
Bitte litt mer smell i farvene kan du tillate deg. Det lyse og mørke er fint avstemt. Det innehar også litt mystikk. Stien inn til de dype skoger.

Ja, jeg liker bilde ditt veeeeldig godt, og det henger en anbefaling i luften, men den blir dessverre hengende der en stund i allefall.
Drømmende, jeg ser poesi i bilde, mystikk som nevnt. Ja, det er et vidunderlig bilde. Og vær så snill og dele dine tekniske ferdigheter som du her har brukt, eller er det naturens verk.

Spørrende?:) Jepp. Nydelig bilde.
mvh arild
tor åge s.
Hvis du er i læringsfasen ligger du jaggu godt an til og bli en dyktig
fotograf.... Dette var en herlig stemning... Fortsett i dette sporet må
være mitt råd.... mvh totto
Ingunn T.
Arild og Tor Åge: Takk for så positive tilbakemeldinger. Verken bevegelse i opptaksøyeblikket eller vind i gresset. Foruten å ha justert de vanlige tingene som levels, kontrast, farger og beskjæring har jeg brukt to filtere:
1. Filter Forge, dreamy variant (fadet ut til jeg var fornøyd)
2. Smudge stick (fadet ut til jeg var fornøyd)
Det første filteret ble jeg tipset om av Jan Erik Engan; www.filterforge.com/download. Gratis for nedlasting.

Mvh Ingunn Teigen
Ann T.
Hei Ingunn - dette likte jeg. Komposisjonen er bra med fine linjer og fargene er veldig vakkert. Filter effekten er fint og delikat utført og gir et nydelig lys i bildet.
Mvh. Ann
Avsluttet .
Jeg måtte bare innom igjen. Det er så lekkert. Liker så godt slik du har komponert bilde, ja jeg har sagt det før, men gode ting må gjenntas, og gjentas.
Gratulerer med dette verket, anbefalt.

mvh arild
Avsluttet .
Nydelig!
Ingunn T.
Ann,Arild,Jeanette: Takk til alle tre. Også en anbefaling da gitt Arild. Det var oppmuntrende:)

Ingunn
Aina s.
Flotte farger i gresset. Liker kompen og etterbehandlingen. Malerisk og fin stemning.

Mvh Aina
Anne-Lise S.
Her er det stemning! :-) Deilig malerisk med fine farger, gode linjer og detaljer så det holder. Skigarder har jeg sans for. Får litt Emil-følelse, og ser ham for meg der han står ved skigarden for å åpne og lukke porten for folk... :-)

Anne-Lise

PS: Interessant å lese teknikken du har brukt her! :)
Avsluttet .
Morsomt filter som gjør graset en tanke mer livlig dette Ingunn.
Liker fargenyansene.
Her kunne du med fordel isolert skigarden så ikke filteret hadde lagt seg der også
er min mening.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Fredrik S.
Oj, så malerisk og vakkert.
Dette likte eg. Thumbs up!

Mvh Fredrik S
Ole-Kristian T.
Stemningsfullt, med nydelig lys og vakre farger. Flott med skigarden som deler flatene. Veldig mørkt på de mørke områdene, men kanskje min skjerm får ta skylda, den er nemlig ikke god..et malerisk og vakkert bilde. Bra jobba :).
Øyvind S.
Flott effekt du har fått frem her Ingunn, ser mer ut som et maleri... et godt maleri liker godt fargespillet i valørene, komposisjonen sitter som et skudd her, blir innspirert av teknikken du har brukt her... kjempeflott..
mvh Øyvind
Ingunn T.
Takk for kommentarer til dere siste også. Det er oppmuntrende, motiverende, inspirerende, oppløftende, ja i det hele tatt, jeg setter pris på det. Eivind M J: Du er nok inne på no` når det gjelder at skigaren burde vært spart for filteret.

Ingunn
Avsluttet .
Nei du får ikke lov å endre på noe, ei heller skigarden. Lastet ned dette filteret men finner ikke det hekkans dreamegreiene. Send meg en mail please Ingunn, finner bare fullt av andre dumme filtre jeg:)

mvh arild
Chr. G.
Har sett på dette bildet noen ganger og det er ett eller annet jeg liker her (lys?), men blir ikke helt fortrolig med effektene du har lagt på i etterkant.

Hva var det med originalen som gjorde at du valgte å ikke la denne forbli uberørt av filterbruk i etterkant? Skal det fotografiske bedømmes er det nok originalen som gir det beste grunnlaget for dette (spesielt siden du er i læringsfasen).
Ingunn T.
Chr. Glorstad: Takk for kommentar. Enig at det er noe likanes med bildet.
Originalen viser langt, bølgende gress på en grei autentisk måte. Men så synes jeg at dette resultatet ble bedre i dette tilfellet. Nå er jeg en som liker ps og de mulighetene som den digitale verden byr på. I mine yngre dager, i den analoge tidsalder, prøvde jeg meg litt i mørkerommet. Jeg synes også den gang at det var artig å sjonglere litt med prosessene. I dag gjør jeg det i ps, sikkert med varierende resultat. Men gøy er det (:

Mvh Ingunn
Marit O.
Et aldeles nydelig bilde,liker utrolig godt etterarbeide
du har fått til her Ingunn,malerisk og vakkert!
Mvh Marit
Ingunn T.
Marit: Takk for din positive kommentar.

Mvh Ingunn Teigen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu