Skjærgård rett sør for Brandasund, Bømlo.
Bildet inngår i albumet Bømlo -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-28 01:38:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 400 D
  • Tamron 28-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_334539} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Johan S.
Fint bilde av et svært vakkert sted med med nydelig natur. Liker kuttingen av himmelen. Fint teknisk, men savner et ''hovedmotiv'' nede til høyre, f.eks. en rød robåt e.l.

mvh
Johan
Elna T.
Hei Per Harald! Fin skjærgard på Bømlo, òg. Lett å prøve å få alt med på eit bilde: Enig med Johan, at bilde mangler eit fokus. Forgrunnen er ikkje så spanande synes eg. Eg trur at eg ville hatt fokus, på dei to skjæra der framme. Men, hatt med holmen med høstfarger ...Fyrlykt er jo alltid eit blikkfang, samt fargekontrastene på holmane. Himmel og hav har også behaglige blå/lilla toner, som vekkjer merksemda. Godt motiv, med mange muligheter... mvh elna
Kristi D.
Hei. Det som kjenneteiknar deg er flotte naturbilete med nydeleg lys, og dette er ikkje noko unntak. Lyset har nokre nydelege fargetonar som gjer at ein får lyst til å vere der og berre nyte livet. Elles er eg einig med dei to andre om at det manglar eit hovudmotiv. Kanskje hadde det hjelpt med eit lavare standpunkt slik at du kunne få lyng eller blomar på ''nært hald'' i forgrunnen?

Beste helsing Kristi







Avsluttet .
Liker godt ditt naturbilde her Per Harald.
Fin dybde og gode detaljer, farger likeså.
Kanskje en båt som nevnt, over eller under, men synes egentlig det er bra nok med blomster og fyret.
Med hilsen fra Eivind 8~))
Avsluttet .
Komposisjonen sitter veldig bra føler jeg. Jeg får god motvekt med den lille ''øya'' i nedre litt høyre, samt landskapet som kommer inn fra høyre bildekant i øvre del.

Ellers er det noe uklart over det hele, og noe farvestikk, og dette tror jeg skyldes etterbehandlingen?

mvh arild
Ole-Kristian T.
Hei Per Harald, dette var vakker natur, og bildet har bra dybde. Komposisjonen er ok, med unntak av det trekantede feltet til venstre, nede, som blir noe for dominerende i mine øyne. Synes det er antydning til halo her og der, og fargestikket som Arild nevner ser jeg også. Er det litt hard redigering?
Per Harald G.
Takk for kommentarar.
Ja, det blei vel litt for mykje hardt etterarbeid her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu